Indstillinger for afgifter og overholdelse i forbindelse med købeapps, abonnementer og produkter i apps

Hvis du distribuerer en købeapp, eller hvis din app tilbyder abonnementer eller produkter i appen, skal du muligvis angive oplysninger om det produkt, du distribuerer, i henhold til forbrugerlovgivningen eller afgiftsmæssige forhold.

Du kan angive disse oplysninger i afsnittet "Afgifter og overholdelse", når du angiver priser på apps i Play Console, og når du administrerer priser på abonnementer eller produkter i apps.

Angiv oplysninger om afgifter og overholdelse i Play Console

Du kan angive og administrere priser på følgende sider i Play Console:

• App-priser (Tjen penge > Produkter > App-priser)
  • Produkter i appen (Tjen penge > Produkter > Produkter i appen > Opret produkt eller se produkt i appen)
  • Abonnementer (Tjen penge > Produkter > Abonnementer > Opret abonnement eller Se abonnement > Rediger abonnementsoplysninger)

Når du angiver priser på dine apps, og når du administrerer priser på abonnementer eller produkter i apps, kan du vælge mellem nedenstående muligheder i afsnittet "Afgifter og overholdelse". Alle justeringer, du foretager af afgiftskategoriseringen og den tilknyttede skattebehandling af dine produkter, gælder kun for fremtidige transaktioner.

Klassificering som digitalt indhold eller tjeneste

Hvis din app kan distribueres til brugere i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), skal du fortælle os, om dit produkt er digitalt indhold eller en tjeneste.

Du skal læse Europa-Parlamentets og Rådets direktiv 2011/83/EU og Europa-Parlamentets og Rådets direktiv (EU) 2019/770 for at vurdere, om dit produkt skal klassificeres som en "Tjeneste" eller som "Digitalt indhold". Hvis du er i tvivl om, hvorvidt dit produkt er digitalt indhold eller en tjeneste, kan du klassificere det som en "Tjeneste".

Bemærk! Retten til at ophæve aftalen i henhold til forbrugerlovgivningen i EØS-lande afhænger af klassifikationen. For de produkter, der er klassificeret som Digitalt indhold, gælder retten til at ophæve aftalen ikke. Produkter, der er klassificeret som en "Tjeneste", er berettiget til en refusion inden for 14 dage efter købet.

Nedsatte VAT-satser

Udviklere, der sælger digitale nyheder, magasiner, aviser, bøger, videoer, musik, lyd eller lydbøger i forskellige lande/områder, kan være kvalificeret til nedsatte VAT-satser. Det er dit ansvar at evaluere lokale bestemmelser for at afgøre, om du er kvalificeret.

Når du har fastslået, hvorvidt du er kvalificeret til nedsatte satser, kan du vælge de relevante satser for hvert land/område, hvor du er kvalificeret.

Vigtigt! Din app skal være i den relevante kategori, f.eks. "Musik og lyd" eller "Videoafspillere", for at du kan se og vælge eventuelle nedsatte satser, som du er kvalificeret til.

Amerikanske afgifter på telekommunikation og underholdning

Hvis du vil opkræve gældende afgifter på telekommunikation og underholdning i USA ved hjælp af Play Console, skal du angive, at din app eller dit produkt er et streamingprodukt, og vælge den relevante streamingkategori. Du kan få flere oplysninger om de delstater, hvor du kan opkræve afgifter på telekommunikation og underholdning, i Tjek eller rediger afgiftssatser.

Relateret indhold