Få support för utvecklare

Google Play arbetar för att ge utvecklare de verktyg och resurser som de behöver för att växa. Om du är en utvecklare och har problem med Google Play eller med att få åtkomst till Google Play-tjänsterna kan du kontakta oss. Du kan rapportera problemen genom att följa anvisningarna nedan:

• Om ditt problem rör en tillämpningsåtgärd som vi har vidtagit mot din app eller ditt utvecklarkonto kan du överklaga beslutet genom att följa anvisningarna som vi gav i e-postmeddelandet med information om åtgärden. Det här är det snabbaste och mest effektiva sättet att kontakta oss. Du kan även överklaga beslutet här. Mer information om hur du överklagar en tillämpningsåtgärd finns här.

• För alla andra problem använder du vårt onlineformulär

Våra team granskar och behandlar ditt ärende när vi har tagit emot det. Komplicerade frågor kan ta längre tid att behandla. Skicka inte dubbla förfrågningar eftersom det kan försena behandlingen av din första begäran.