Kehittäjätuki

Google Play tarjoaa kehittäjille työkaluja ja materiaaleja heidän toimintansa ja sen kasvun tukemiseksi. Jos olet kehittäjä ja sinulla on ongelmia Google Playssa tai Google Playn palveluihin pääsyssä, ilmoita asiasta meille. Voit ilmoittaa ongelmista alla olevien ohjeiden mukaan:

• Jos ongelma koskee sovellukseesi tai kehittäjätiliisi kohdistuvaa sanktiota, voit valittaa päätöksestä seuraamalla ohjeita, jotka löydät sanktiosta kertovasta sähköpostista. Tämä on nopein ja tehokkain tapa tavoittaa meidät. Voit myös valittaa päätöksestä täällä. Täällä on lisätietoja sanktioista valittamisesta.

• Selvitä kaikki muut ongelmat verkkolomakkeen avulla.

Tiimimme tarkastavat ja käsittelevät pyyntösi, kun se on vastaanotettu. Mutkikkaiden tapausten käsittely voi kestää kauemmin.  Älä lähetä useita pyyntöjä samasta asiasta, sillä tämä voi hidastaa alkuperäisen pyyntösi käsittelyä.