Få support som udvikler

Google Play ønsker at stille de bedste værktøjer og ressourcer til rådighed for udviklere, så de kan opnå vækst. Kontakt os, hvis du er udvikler, og du oplever problemer med Google Play eller ikke har adgang til Googles Plays tjenester. Du kan rapportere disse problemer til os ved at følge vejledningen nedenfor:

• Hvis du har problemer med en håndhævelseshandling, som vi har foretaget i forhold til din app eller din udviklerkonto, kan du appellere beslutningen ved at følge den vejledning, vi har sendt til dig i mailen vedrørende vores handling. Det er den hurtigste og mest effektive måde at kontakte os på. Du kan også appellere beslutningen her. Klik her for at få flere oplysninger om, hvordan du appellerer en håndhævelseshandling.

• Hvis du oplever andre problemer, skal du bruge vores onlineformular

Vores teams gennemgår og behandler din indsendelse, når vi har modtaget den. Det kan tage længere tid at afklare mere komplekse situationer.  Undgå at indsende identiske anmodninger, da dette kan forsinke behandlingen af din oprindelige anmodning.