Obtenir assistència per a desenvolupadors

L'objectiu de Google Play és proporcionar als desenvolupadors eines i recursos que contribueixin al seu creixement. Si ets desenvolupador i tens problemes amb Google Play o amb l'accés als serveis de Google Play, fes-nos-ho saber seguint les instruccions següents:

• En cas de problemes relacionats amb una mesura d'aplicació que hàgim pres contra la teva aplicació o contra el teu compte de desenvolupador, pots apel·lar contra la nostra decisió seguint les instruccions que trobaràs al missatge de correu electrònic en què t'informàvem de l'acció. Aquesta és la manera més ràpida i eficient de contactar amb nosaltres. També pots apel·lar contra la decisió en aquest formulari de contacte. Per obtenir més informació sobre com pots apel·lar contra una mesura d'aplicació, fes clic aquí.

• En cas d'altres problemes, utilitza el nostre formulari en línia.

Els nostres equips revisaran i processaran la teva sol·licitud quan la rebin. Els problemes més complexos poden trigar a processar-se. No enviïs sol·licituds duplicades, ja que això pot retardar el processament de la teva sol·licitud inicial.