Politikkens omfang

Vores politikker gælder for alt indhold, som din app viser eller linker til, herunder alle annoncer, som vises til brugerne, og alt brugergenereret indhold, der vises eller linkes til. Derudover gælder de for alt indhold fra din udviklerkonto, som er offentligt tilgængeligt i Google Play, herunder udviklernavn og landingsside for det anførte udviklerwebsite.

Vi tillader ikke apps, der giver brugerne mulighed for at installere andre apps på deres enheder. Apps, der giver adgang til andre apps, spil eller software uden installation, herunder funktioner og oplevelser fra tredjeparter, skal sikre, at alt indhold, de giver adgang til, overholder alle Google Play-politikker. De kan desuden blive underlagt yderligere gennemgang for at sikre, at de er i overensstemmelse med vores politikker.

De udtryk, der er defineret i disse politikker, har samme betydning som i distributionsaftalen for udviklere (DDA, Developer Distribution Agreement). Ud over at overholde disse politikker og DDA-aftalen skal indholdet af din app også klassificeres i overensstemmelse med vores retningslinjer for indholdsklassificering.

Vi tillader ikke apps eller appindhold, der underminerer brugerens tillid til Google Play-økosystemet. Ved vurderingen af, om apps skal medtages eller fjernes fra Google Play, tager vi en række faktorer i betragtning, herunder, men ikke begrænset til, et skadeligt adfærdsmønster og en stor risiko for misbrug. Vi identificerer risikoen for krænkende adfærd, herunder, men ikke begrænset til, elementer såsom app- og udviklerspecifikke klager, tidligere overtrædelser, brugerfeedback og brug af populære brands, figurer og andre aktiver.

Sådan fungerer Google Play Protect

Google Play Protect tjekker apps, når du installerer dem. Tjenesten scanner også jævnligt enheden. Hvis der registreres en potentielt skadelig app, kan Play Protect gøre følgende:

• Sende dig en notifikation. Tryk på notifikationen og derefter på Afinstaller for at fjerne appen.
  • Deaktivere appen, indtil du afinstallerer den.
  • Fjerne appen automatisk. Hvis der registreres en skadelig app, får du i de fleste tilfælde en notifikation om, at appen er fjernet.

Sådan fungerer malwarebeskyttelse

Google kan modtage oplysninger om følgende for at beskytte dig mod skadelig software fra tredjeparter, skadelige webadresser og andre sikkerhedsproblemer:

• Din enheds netværksforbindelser
  • Potentielt skadelige webadresser
  • Operativsystemet og apps, der er installeret på din enhed via Google Play eller andre kilder.

Du får muligvis en advarsel fra Google om en app eller en webadresse, der kan være usikker. Installationen af appen eller webadressen kan blive fjernet eller blokeret af Google, hvis den er kendt for at skade enheder, data eller brugere.

Du kan vælge at deaktivere nogle af disse beskyttelsesmetoder i indstillingerne på din enhed. Google kan dog fortsætte med at modtage oplysninger om apps, der er installeret via Google Play. Apps, der er installeret på din enhed via andre kilder, kan desuden fortsat blive undersøgt for sikkerhedsproblemer, uden at der sendes oplysninger til Google.

Sådan fungerer advarsler om beskyttelse af personlige oplysninger

Google Play Protect underretter dig, hvis en app fjernes fra Google Play Butik, fordi appen kan tilgå dine personlige oplysninger, og du får mulighed for at afinstallere appen.