Cobertura de la política

Les nostres polítiques s'apliquen a tot el contingut que mostra la vostra aplicació i a tot el contingut amb què enllaça, inclosos els anuncis que es mostrin als usuaris i el contingut generat per l'usuari que s'hi allotgi o amb què enllaci. A més, s'apliquen a tot el contingut del vostre compte de desenvolupador que es mostri públicament a Google Play, inclosos el nom de desenvolupador i la pàgina de destinació del lloc web de desenvolupador que hàgiu indicat.

No s'admeten les aplicacions que permeten als usuaris instal·lar altres aplicacions als seus dispositius. Les aplicacions que proporcionen accés a altres aplicacions, jocs o programari sense instal·lació, com ara funcions i experiències proporcionades per tercers, han de garantir que tot el contingut a què ofereixen accés compleixi totes les polítiques de Google Play. A més, és possible que aquest contingut estigui subjecte a revisions addicionals de compliment de les polítiques.

Els termes definits que s'utilitzen en aquestes polítiques tenen el mateix significat que a l'acord de distribució per a desenvolupadors (ADD). A banda de complir aquestes polítiques i l'ADD, el contingut de la vostra aplicació ha d'estar classificat d'acord amb les nostres directrius per a la classificació del contingut.

No permetem les aplicacions ni el contingut de les aplicacions que redueixen la confiança dels usuaris de l'ecosistema de Google Play. Per avaluar si hem d'incloure o suprimir aplicacions de Google Play, tenim en compte diversos factors, inclòs, entre d'altres, un patró de comportament perjudicial o un risc elevat d'ús abusiu. Identifiquem el risc d'ús abusiu mitjançant elements com ara les reclamacions específiques d'aplicacions i de desenvolupadors, els informes de notícies, l'historial d'infraccions anteriors, els suggeriments dels usuaris i l'ús de marques, personatges o altres recursos populars.

Com funciona Google Play Protect

Google Play Protect comprova les aplicacions quan les instal·les. També escaneja periòdicament el vostre dispositiu. Si troba una aplicació potencialment perjudicial, pot fer el següent:

• Enviar-vos una notificació. Per suprimir l'aplicació, toqueu la notificació i, a continuació, toqueu Desinstal·la.
  • Desactivar l'aplicació fins que la desinstal·leu.
  • Suprimir l'aplicació automàticament. En la majoria de casos, si s'ha detectat una aplicació perjudicial, rebreu una notificació en què s'indica que s'ha suprimit.

Com funciona la protecció contra programari maliciós

Per protegir-vos del programari i d'URL maliciosos de tercers, així com d'altres problemes de seguretat, Google pot rebre informació sobre el següent:

• connexions de xarxa del dispositiu
  • URL potencialment perjudicials
  • sistema operatiu i aplicacions instal·lades al dispositiu mitjançant Google Play o altres fonts

És possible que Google us adverteixi si considera que una aplicació o un URL no són segurs, o bé que els suprimeixi o en bloquegi la instal·lació si se sap que són perjudicials per als dispositius, per a les dades o per als usuaris.

Podeu desactivar alguna d'aquestes proteccions a la configuració del dispositiu, però és possible que Google continuï rebent informació sobre les aplicacions instal·lades per mitjà de Google Play i que es continuï analitzant si hi ha problemes de seguretat a les aplicacions que s'instal·lin al vostre dispositiu des d'altres fonts sense enviar informació a Google.

Com funcionen les alertes de privadesa

Google Play Protect us avisarà si una aplicació se suprimeix de Google Play Store perquè és possible que pugui accedir a la vostra informació personal, i tindreu l'opció de desinstal·lar-la.