«Inneholder annonser»-etiketten på Google Play

Se etter «Inneholder annonser»-etiketten for å finne ut hvilke apper på Google Play som inneholder annonser. Du finner etiketten under Installer-knappen eller prisen.

Finn ut om «Inneholder annonser»-etiketten

Enkelte apper og spill i Play-butikken viser annonser i appene. Hvis utviklerne forteller oss at de har inkludert annonser i appene, vises det en «Inneholder annonser»-etikett på de relaterte butikkoppføringssidene.
Tips:
  • «Inneholder annonser»-etiketten varsler deg om når du kan se annonser i apper (for eksempel annonser som leveres gjennom tredjeparters annonsenettverk, bannerannonser og/eller plattformspesifikke annonser).
  • Men «Inneholder annonser»-etiketten viser ikke hvorvidt apper inneholder andre former for kommersielt innhold, for eksempel betalt produktplassering eller tilbud om kjøp i apper eller oppgraderinger.