Etiketten "Indeholder annoncer" i Google Play

Kig efter etiketten "Indeholder annoncer" for at se, hvilke apps i Google Play der indeholder annoncer. Du finder etiketten under knappen Installer eller under prisen.

Få flere oplysninger om etiketten "Indeholder annoncer"

Nogle apps og spil i Play Butik viser annoncer i appen. Hvis udvikleren fortæller os, at vi har medtaget annoncer i deres app, vises etiketten "Indeholder annoncer " på profilsiden i Play Butik.
Tips!
  • Etiketten "Indeholder annoncer" fortæller dig, at der kan forekomme annoncer i en app (f.eks. annoncer, der leveres via annoncenetværk fra tredjepart, displayannoncer, native-annoncer og/eller bannerannoncer).
  • Etiketten "Indeholder annoncer" fortæller dig dog ikke, om en app indeholder andre typer kommercielt indhold, f.eks. betalt produktplacering eller tilbud om køb i appen eller opgraderinger.