For assistance with Fitbit health and fitness features on your Google Pixel Watch, including heart rate and heart health, exercise, and sleep, visit help.fitbit.com

Del informasjon om Pixel-bruk og diagnostikk med Google

For å hjelpe oss med å gjøre Pixel og det generelle Android-økosystemet bedre kan du la Pixel-enheten din sende oss informasjon om hvordan du bruker den. Vi bruker informasjonen som sendes til Google om Pixel-enheten, for å gjøre produktene og tjenestene våre bedre for brukerne.

Denne informasjonen kan bli lagret i kontoen din hvis du har slått på annen nett- og appaktivitet. Du kan finne og slette den i Min aktivitet. Vi bruker denne informasjonen for å gi Google-tjenester et personlig preg og forbedre produktene og tjenestene våre for alle.

Viktig: Noen av disse trinnene fungerer bare på Android 8.0 eller nyere. Finn ut hvilken Android-versjon du har.

Hvilken informasjon deles med Google?

Hvis du slår på Bruk og diagnostikk, sender Pixel-enheten Google informasjon om hvordan enheten fungerer. Denne informasjonen er knyttet til enhetens unike identifikator, for eksempel et serienummer. Enheten kan for eksempel sende informasjon om

• batteri og termisk ytelse
  • sensorytelse
  • komponentrelatert ytelse (for eksempel høyttalere, kamera, skjerm, lagring med mer)
  • programvarestabilitet
  • hvor ofte du bruker appene dine
  • kvaliteten og varigheten på nettverkstilkoblingene dine (for eksempel mobilnett, wifi og Bluetooth)

Slå innstillingen for bruk og diagnostikk av eller på

Viktig: Hvis du slår av bruk og diagnostikk, kan enheten fortsatt motta viktige tjenester, for eksempel nye versjoner av Android. Hvis du slår av bruk og diagnostikk, påvirkes ikke informasjonen apper kan samle inn.

Slik velger du om du vil sende informasjon om bruk og diagnostikk til Google:

1. Åpne Innstillinger-appen på enheten.
  2. Trykk på Innstillinger og så Sikkerhet og personvern og så Flere personverninnstillinger og så Bruk og diagnostikk.
  3. Slå Bruk og diagnostikk av eller på.

Tips: Hvis du bruker en delt enhet, kan andre brukerprofiler endre denne innstillingen.

Slik bruker Google denne informasjonen

Google bruker informasjon om bruk og diagnostikk for å forbedre produkter og tjenester, for eksempel Google-apper, Pixel og økosystemet med Android-enheter. All informasjon brukes i henhold til Googles personvernregler.

Google kan blant annet bruke informasjon om bruk og diagnostikk for å forbedre dette:

• Batterilevetiden: Google kan bruke informasjon om hva som bruker mest batteri på enheten, for å redusere batteribruken for vanlige funksjoner og redusere ytelsestapet for batterier etter hvert som de blir eldre.
  • Krasj eller frysing på enheter: Google kan bruke informasjon om når apper krasjer eller fryser på enheten, for å gjøre Android OS mer pålitelig.
  • Enhetens levetid: Google kan bruke dataene som oppgis, for å bidra til at enheter varer lenger, og for å tilby programvarestøtte på lang sikt.

Enkelte aggregerte data kan også hjelpe partnere, for eksempel Android-utviklere, med å forbedre appene og produktene sine.