På grunn av stor pågang kan det være lang ventetid for å få hjelp. Takk for tålmodigheten.

Finn ut når du får programvareoppdateringer på Google Pixel-telefoner

Nedenfor ser du garantier for programvareoppdateringer for Pixel-telefoner. Hvis du har en annen Android-enhet, kan du kontakte produsenten eller operatøren for å få oppdateringsinformasjon. Hvis du har en Nexus-enhet, kan du finne ut mer her.

Om Pixel-oppdateringer

Pixel-telefoner får regelmessige programvareoppdateringer som inkluderer sikkerhetsforbedringer, nye funksjoner, oppdateringer av operativsystemet, feilrettinger med mer.

Hvis du kjøpte enheten din via Google Store, får du vanligvis oppdateringer på enheten innen to uker. Det kan ta lengre tid å få oppdateringer hvis du kjøpte enheten din et annet sted.

Pixel-telefoner får oppdateringer for sikkerhetsproblemer som er dokumentert i offentlige Android-nyhetsbrev om sikkerhet.

Tidspunkt for Pixel-oppdateringer

Pixel 6- og Pixel 6 Pro-telefoner

Pixel 6- og Pixel 6 Pro-telefoner får Pixel-oppdateringer i minst fem år etter at enheten først ble tilgjengelig i Google Store i USA. Pixel-oppdateringer inkluderer sikkerhetsoppdateringer for Pixel og kan også inkludere lansering av nye funksjoner og andre programvareoppdateringer.

Telefon

Garanterte Android-versjonsoppdateringer til minst

Garanterte sikkerhetsoppdateringer til minst

Pixel 6 og Pixel 6 Pro

Oktober 2024

Oktober 2026

Pixel 3a, 3a XL, 4, 4 XL, 4a, 4a (5G), 5 og 5a (5G)

Telefonene Pixel 3a, 3a XL, 4, 4 XL, 4a, 4a (5G), 5, og 5a (5G) får Android-versjonsoppdateringer og sikkerhetsoppdateringer i minst tre år etter at enheten først ble tilgjengelig på Google Store i USA.

Telefon

Garanterte Android-versjonsoppdateringer til minst

Garanterte sikkerhetsoppdateringer til minst

Pixel 5a med 5G

August 2024

August 2024

Pixel 5

Oktober 2023

Oktober 2023

Pixel 4a (5G)

November 2023

November 2023

Pixel 4a

August 2023

August 2023

Pixel 4 og Pixel 4 XL

Oktober 2022

Oktober 2022

Pixel 3a og Pixel 3a XL

Mai 2022

Mai 2022

Pixel 3 eller eldre
Disse Pixel-telefonene får ikke lenger Android-versjonsoppdateringer og sikkerhetsoppdateringer:
  • Pixel 3 og Pixel 3 XL
  • Pixel 2 og Pixel 2 XL
  • Pixel 1 og Pixel 1 XL
Denne siden omhandler oppdateringer av Pixel-programvare. Du finner garantiinformasjon i senteret for maskinvaregaranti.

Slik sjekker og oppdaterer du Android-versjonen din

Du finner Android-versjonsnummeret for Pixel-telefonen din og nivået av sikkerhetsoppdatering du har, i Innstillinger-appen. Du får varsler når oppdateringer er tilgjengelige for deg. Du kan også se etter oppdateringer. Finn ut hvordan du finner og oppdaterer Android-versjonen din.

Brukerstøtte

Finn ut hvordan du får hjelp med Pixel-telefonen.