For assistance with Fitbit health and fitness features on your Google Pixel Watch, including heart rate and heart health, exercise, and sleep, visit help.fitbit.com

Hitta IMEI-kod och serienummer för Pixel Watch

Vid reparationer och byten eller för att använda ett mobilnätverk med din operatör behöver du en IMEI-kod (International Mobile Equipment Identity) eller ett serienummer.

Hitta IMEI-koden och serienumret på Pixel Watch

IMEI-koden och serienumret är laseretsade på klockans armbandskontakter. Pixel Watch LTE har serienummer på ena sidan och IMEI-kod på den andra. Pixel Watch med wifi har bara serienummer.

På själva klockan

1. Ta bort klockarmbandet.
  2. Leta reda på IMEI-koden och serienumren som etsats där klockarmbandet ansluter till aluminiumboetten.

I klockans inställningar

1. Svep nedåt på Google Pixel Watch och följt av tryck på Inställningar .
  2. Tryck på System följt av Om.
  3. Svep nedåt för att hitta IMEI-koden och serienumret.