For assistance with Fitbit health and fitness features on your Google Pixel Watch, including heart rate and heart health, exercise, and sleep, visit help.fitbit.com

Het IMEI- en serienummer van je Pixel Watch vinden

Als je je Pixel Watch wilt laten herstellen of vervangen of als je het mobiele netwerk van je provider wilt gebruiken, heb je een IMEI-nummer (International Mobile Equipment Identity) of serienummer nodig.

Het IMEI- en serienummer van je Pixel Watch vinden

Het IMEI- en het serienummer zijn met een laser in de aansluitingen van het smartwatchbandje gegraveerd. Bij de Pixel Watch LTE staat het serienummer aan de ene kant en het IMEI-nummer aan de andere kant. De wifi-versie van de Pixel Watch heeft alleen een serienummer.

Op je fysieke smartwatch

1. Maak de bandjes los.
  2. Zoek het IMEI- en het serienummer. Deze zijn met een laser gegraveerd op de plaats waar de bandjes aan de aluminium kast bevestigd zijn.

In de instellingen van je smartwatch

1. Swipe omlaag op de Google Pixel Watch en dan tik op Instellingen .
  2. Tik op Systeem en dan Over.
  3. Swipe omlaag tot je het IMEI- en het serienummer vindt.