For assistance with Fitbit health and fitness features on your Google Pixel Watch, including heart rate and heart health, exercise, and sleep, visit help.fitbit.com

Find IMEI-nummer og serienummer for dit Pixel Watch

Du skal bruge et IMEI-nummer (International Mobile Equipment Identity) eller et serienummer til reparationer, erstatningsenheder eller brug af mobilnetværk hos dit mobilselskab.

Find IMEI-nummer og serienummer for dit Pixel Watch

IMEI- og serienummeret er graveret med laser på urremmens forbindelsesstykker. På Pixel Watch LTE står serienummeret på den ene side og IMEI-nummeret på den anden side. På Pixel Watch Wi-Fi er det kun serienummeret, der er angivet.

På dit fysiske ur

1. Tag urremmene af.
  2. IMEI-nummeret og serienummeret er graveret med laser, der hvor urremmene sættes fast til aluminiumsurkapslen.

I indstillingerne for uret

1. På Google Pixel Watch skal du stryge nedad og derefter tryk på Indstillinger .
  2. Tryk på System og derefter Om.
  3. Stryg nedad for at finde dit IMEI- og serienummer.