For assistance with Fitbit health and fitness features on your Google Pixel Watch, including heart rate and heart health, exercise, and sleep, visit help.fitbit.com

Slik oppgraderer du Pixel Watch eller telefonen som er koblet til, uten å miste data

Merk: Krever Wear OS 4.

Det kan hende du vil bytte hvilken telefon Pixel Watch er koblet til, hvis du nylig har skaffet deg ny telefon eller ny Pixel Watch. Finn ut hvordan du bytter hvilken telefon Pixel Watch er koblet til, uten å måtte tilbakestille klokken eller miste data og lagrede innstillinger.

Koble Pixel Watch til en ny telefon

Overfør klokken til den nye telefonen.

1. På klokken: Sveip ned på Google Pixel Watch og så Trykk på Innstillinger og så System og så Overfør klokken.

På telefonen: Åpne Google Pixel Watch-appen på den gamle telefonen. Google Pixel Watch og så trykk på System og så Overfør klokken og så Start overføringen og så Ferdig.

1. Åpne Google Pixel Watch-appen på den nye telefonen. Følg fremgangsmåten for å legge til en ny Watch.
  2. Etter sammenkoblingen bekrefter du sammenkoblingskoden på både klokken og den nye telefonen.
  3. Hvis du ikke har logget på Google-kontoen på den nye telefonen, kan du bli bedt om å logge på Google-kontoen nå.
  4. Trykk på Ferdig for å fullføre overføringen av klokken.

Merk: Klokken kobles fra den gamle telefonen først etter at den er overført til den nye telefonen.

Konfigurering av eSIM-kort

Hvis du har eSIM-kort og LTE aktivert på klokken, sjekker klokken om den nye telefonen har samme nummer.

Samme nummer: Klokken fortsetter å bruke det samme nummeret som telefonen.

Ulike numre: Du blir bedt om å konfigurere bruk av det samme nummeret på klokken.

Merk: Det kan ta litt tid å synkronisere urskiver etter at Watch-overføringen er fullført.

Koble telefonen din til en ny Pixel Watch

Sikkerhetskopier innholdet på klokken du allerede har

Før du gjør endringer, anbefaler vi at du sikkerhetskopierer Pixel Watch-klokken du allerede har, slik at innstillinger og andre data lagres.

Merk: Sikkerhetskopieringen kan ta noen dager å fullføre, så sørg for at du sikkerhetskopierer klokken noen dager før du starter overføringsprosessen.

1. Sørg for at klokken er koblet til wifi, og legg klokken på laderen.
  2. Åpne Google Pixel Watch-appen Google Pixel Watch på telefonen.
  3. Trykk på Google og så Sikkerhetskopiering og så Slå på.

Koble en ny Watch til telefonen din

1. Åpne Google Pixel Watch-appen Google Pixel Watch på telefonen.
  2. Hvis du allerede har en klokke som er koblet til, ruller du opp og trykker på ikonet med to klokker som heter Vis enhetene mine og så Legg til en klokke.
  3. Når du konfigurerer Google Pixel Watch, velger du sikkerhetskopien du vil gjenopprette.
  4. Hvis du hadde en adgangskode på den gamle Pixel Watch-klokken, skriver du den inn på den nye klokken.
  5. La den nye klokken ligge på laderen, og trykk på OK. Den nye klokken gjenoppretter automatisk appene, dataene, innstillingene, urskiven og infobrikkene som var konfigurert på den gamle klokken.

Koble en ny telefon til en ny Pixel Watch

Du kan koble en ny klokke til en ny telefon ved å følge veiledningen i Konfigurer Google Pixel Watch. Du kan også gjenopprette sikkerhetskopien av en klokke du allerede har, på en ny Pixel Watch.

Hvis du har fulgt denne veiledningen og Pixel Watch fortsatt ikke kan kobles til telefonen, kan du følge tipsene i Løs problemer med konfigurering og telefontilkobling for Pixel Watch.

«Kan ikke koble til»-feilmelding

Det kan være flere årsaker til at du ser feilmeldingen «Kan ikke koble til» når du prøver å koble til eller overføre klokken:

• Du prøver å koble klokken til den samme telefonen den var koblet til tidligere, etter å ha tilbakestilt telefonen til fabrikkstandard
  • Du prøver å koble klokken til en tidligere tilkoblet telefon uten å ha koblet den til en annen telefon først

I slike tilfeller følger du veiledningen nedenfor for å koble sammen klokken og telefonen:

1. Sikkerhetskopier innholdet på klokken du allerede har.
  2. Tilbakestill klokken til fabrikkstandard.
  3. Koble klokken til telefonen igjen. Du kan eventuelt gjenopprette den fra sikkerhetskopien.