For assistance with Fitbit health and fitness features on your Google Pixel Watch, including heart rate and heart health, exercise, and sleep, visit help.fitbit.com

Åtgärda en Google Pixel Watch-skärm som är tom, har låst sig eller visar ett felmeddelande.

How to Troubleshoot your Google Pixel Watch

Om Pixel Watch inte startar eller slutar svara kan du behöva starta om eller återställa klockan.

Obs! Google Pixel Watch har ingen fysisk återställningsknapp. Stoppa inga föremål, till exempel gem, i mikrofonhålet på sidan av Pixel Watch eftersom det kan skada enheten.

Problem med en tom eller fryst skärm eller skärm som inte svarar

En omstart bör lösa en frusen eller tom urtavla som inte startar eller pekskärm som inte svarar.

1. Håll nere kronan på Google Pixel Watch i tre sekunder.
  2. Scrolla nedåt och tryck på Starta om.
  3. Gör en maskinvaruåterställning om klockans skärm fortfarande inte svarar när du har följt anvisningarna. Tryck länge på kronan och sidoknappen i cirka 20 sekunder (det kan ta längre tid) tills den vita G-logotypen visas. Klockan bör starta om och kunna användas igen när omstarten har slutförts.

När klockan eller appskärmen visar ett felmeddelande eller fastnar vid start

En återställning av standardinställningarna kan lösa flera problem som du kan stöta på i Google Pixel Watch-appen, till exempel

• uppdateringen överskred tidsgränsen
  • glömt pinkoden eller lösenordet
  • felmeddelandet ”något gick fel”
  • fastnat på skärmen med G-logotypen.
Tip: After you reset your watch to factory settings, all apps, settings, and data on your watch are erased.

Steg 1: Återställ från Pixel Watch eller Pixel Watch-appen

Du kan återställa från antingen Google Pixel Watch-appen eller Google Pixel Watch.

Återställa från Google Pixel Watch

1. Svep nedåt följt av på Google Pixel Watch och tryck på Inställningar .
  2. Tryck på System.
  3. Scrolla ned och tryck på Koppla från och återställ följt av OK .

Obs! Om du har återställt klockan till standardinställningarna på telefonen eller använt återställningsmetoden från Fastboot måste du logga in med den senaste pinkoden eller inloggningen till Google-kontot när du parkopplar telefonen och klockan igen. Detta förhindrar att andra använder enheten utan din tillåtelse.

Återställa från Google Pixel Watch-appen

1. Öppna Google Pixel Watch-appen Google Pixel Watch på telefonen.
  2. Tryck på System följt av Återställ och koppla från klockan.

Steg 2: Om du har testat stegen ovan och klockan fortfarande inte har återställts kan du återställa den via telefonens inställningar

Återställa från telefonens inställningar

1. Avinstallera Google Pixel Watch-appen Google Pixel Watch.
  2. Öppna Inställningar följt av Anslutna enheter följt av glöm bort alla klockenheter i listan.
  3. Starta om mobilen.
  4. När telefonen har startats om ser du till att klockan och telefonen är nära varandra. Parkopplingsskärmen bör visas på telefonen så att du kan genomföra parkopplingsprocessen igen.

Steg 3: Återställ från Fastboot. Du bör endast göra detta om du har testat alla andra steg ovan.

Du bör endast göra detta om problemet kvarstår efter att du har testat alla andra steg ovan.

Obs! Om du har återställt klockan till standardinställningarna på telefonen eller använt återställningsmetoden från Fastboot måste du logga in med den senaste pinkoden eller inloggningen till Google-kontot när du parkopplar telefonen och klockan igen. Detta förhindrar att andra använder enheten utan din tillåtelse.

1. Starta om Google Pixel Watch.
  2. Tryck länge på kronan och sidoknappen på Google Pixel Watch i cirka 20 sekunder tills en mörk skärm med den vita G-logotypen visas.
    • Om klockan är avstängd för närvarande trycker du på kronan i några sekunder för att sätta på den.
  3. När den vita G-logotypen visas på klockan trycker du på den övre vänstra och nedre högra kanten på urtavlan samtidigt. Fastboot-läget aktiveras på klockan.
  4. Tryck på sidoknappen bredvid kronan för att scrolla nedåt.
  5. Tryck på kronan när Återställningsläge är markerat. Meddelandet Inget kommando visas på urtavlan.
  6. Håll kronan nedtryckt och svep uppåt på skärmen samtidigt. En felsökningsskärm visas på urtavlan.
  7. Svep nedåt tills alternativet Rensa data/Återställ standardinställningarna är markerat.
  8. Svep åt höger för att återställa klockan och pinkoden.
  9. Svep åt höger igen för att bekräfta.
  10. Återställ från telefonens inställningar.

Om du har testat stegen ovan och klockan fortfarande inte har återställts kontaktar du supporten.

Steg 4: Anslut telefonen och klockan igen

När du har återställt klockan måste du återansluta telefonen och klockan genom att följa anvisningarna för att konfigurera Google Pixel Watch.