For assistance with Fitbit health and fitness features on your Google Pixel Watch, including heart rate and heart health, exercise, and sleep, visit help.fitbit.com

Hvis Google Pixel Watch-skjermen er tom, ikke svarer eller viser en feilmelding

How to Troubleshoot your Google Pixel Watch

Hvis Pixel Watch ikke slår seg på eller ikke svarer, må du kanskje starte klokken på nytt eller tilbakestille den.

Viktig: Google Pixel Watch har ingen fysisk tilbakestillingsknapp. Ikke stikk noe, for eksempel binders, inn i mikrofonhullet på siden av Pixel Watch, siden dette kan forårsake skade.

Problemer med tom skjerm eller skjerm som ikke svarer

En omstart skal løse problemet med en urskive som er tom, ikke svarer eller ikke slår seg på.

1. Trykk og hold på kroneknappen på Google Pixel Watch i 3 sekunder.
  2. Rull ned og trykk på Start på nytt.
  3. Hvis klokkeskjermen fortsatt ikke reagerer etter at du har fulgt denne fremgangsmåten, må du kjøre en kald omstart. Trykk på kroneknappen og sideknappen i omtrent 20 sekunder (kan ta lengre tid) til den hvite «G»-logoen vises. Klokken skal starte på nytt og kunne brukes igjen når omstarten er ferdig.

Når klokke- eller appskjermen viser en feilmelding eller fryser ved oppstart

Med en tilbakestilling til fabrikkstandard kan du løse flere problemer du kan støte på i Google Pixel Watch-appen, for eksempel

• oppdateringer med tidsavbrudd
  • glemte PIN-koder eller adgangskoder
  • feilmeldingen «Noe gikk galt»
  • frosset skjermbilde med «G»-logoen
Tip: After you reset your watch to factory settings, all apps, settings, and data on your watch are erased.

Trinn 1: Tilbakestill fra Pixel Watch eller Pixel Watch-appen

Du kan tilbakestille den fra enten Google Pixel Watch-appen eller selve Google Pixel Watch-klokken.

Tilbakestill via Google Pixel Watch

1. På Google Pixel Watch sveiper du nedover og så trykk på Innstillinger .
  2. Trykk på System.
  3. Rull ned og trykk på Koble fra og tilbakestill og så OK .

Viktig: Hvis du har tilbakestilt klokken til fabrikkstandard fra telefonen eller brukt fastboot-tilbakestillingsmetoden, må du logge på med den nyeste PIN-koden eller påloggingsinformasjonen for Google-kontoen din når du kobler sammen telefonen og klokken på nytt. Dette bidrar til å forhindre at andre bruker enheten din uten tillatelse.

Tilbakestill via Google Pixel Watch-appen

1. Åpne Google Pixel Watch-appen Google Pixel Watch på telefonen.
  2. Trykk på System og så Tilbakestill og koble fra klokken.

Trinn 2: Hvis du har prøvd fremgangsmåten ovenfor og klokken fremdeles ikke er tilbakestilt, kan du tilbakestille den via telefoninnstillingene.

Tilbakestill via telefoninnstillingene

1. Avinstaller Google Pixel Watch-appen Google Pixel Watch.
  2. Gå til Innstillinger og så Tilkoblede enheter og så glem alle Watch-enheter som er oppført.
  3. Start telefonen på nytt.
  4. Når telefonen har startet på nytt, må du sørge for at klokken og telefonen er i nærheten av hverandre. Tilkoblingsskjermen skal vises på telefonen, slik at du kan gå gjennom tilkoblingsprosessen på nytt.

Trinn 3: Tilbakestill fra fastboot-protokoll. Du bør ikke bruke denne metoden før du har prøvd alle de andre fremgangsmåtene ovenfor.

Du bør bare bruke denne metoden hvis du ikke har løst problemet etter å ha prøvd alle de andre fremgangsmåtene ovenfor.

Viktig: Hvis du har tilbakestilt klokken til fabrikkstandard fra telefonen eller brukt fastboot-tilbakestillingsmetoden, må du logge på med den nyeste PIN-koden eller påloggingsinformasjonen for Google-kontoen din når du kobler sammen telefonen og klokken på nytt. Dette bidrar til å forhindre at andre bruker enheten din uten tillatelse.

1. Start Google Pixel Watch på nytt.
  2. Trykk på kroneknappen og sideknappen på Google Pixel Watch i omtrent 20 sekunder, til den viser en mørk skjerm med den hvite «G»-logoen.
    • Hvis klokken er av, trykker du på kroneknappen i noen sekunder for å slå den på.
  3. Så snart du ser den hvite «G»-logoen på klokken, trykker du på kantene øverst til venstre og nederst til høyre på urskiven samtidig. Klokken starter i fastbootmodus (Fastboot mode).
  4. Trykk på sideknappen ved siden av kroneknappen for å rulle ned.
  5. Trykk på kroneknappen når «Gjenopprettingsmodus» (Recovery mode) er fremhevet. Meldingen «Ingen kommando» vises på klokkebakgrunnen.
  6. Trykk og hold på kroneknappen og sveip opp på skjermen samtidig. En feilsøkingsskjerm vises på urskiven.
  7. Sveip ned til «Slett data/tilbakestilling til fabrikkstandard» er fremhevet.
  8. Sveip til høyre for å tilbakestille klokken og PIN-koden.
  9. Sveip til høyre igjen for å bekrefte.
  10. Tilbakestill via telefoninnstillingene

Hvis du har prøvd fremgangsmåten ovenfor og klokken fortsatt ikke er tilbakestilt, bør du kontakte brukerstøtten.

Trinn 4: Koble sammen telefonen og klokken på nytt

Når du har tilbakestilt klokken, kan du koble sammen telefonen og klokken igjen ved å følge veiledningen for å konfigurere Google Pixel Watch.