For assistance with Fitbit health and fitness features on your Google Pixel Watch, including heart rate and heart health, exercise, and sleep, visit help.fitbit.com

Google Home for Wear OS

Med Google Home for Wear OS kan du kontrollere smarthjemenheter som støttes i Google Home-appen, og motta kameravarsler på Wear OS-klokken din. Enkelte funksjoner som er tilgjengelige i Google Home-appen, er ikke tilgjengelige i Google Home for Wear OS-appen.

Dette trenger du for å komme i gang:

• en Google-konto
  • en klokke som kjører Wear OS 3 eller nyere
  • en enhet med Android 9.0 eller nyere som er koblet til enten wifi eller LTE
  • den nyeste versjonen av Google Home-appen på både klokken og telefonen
  • et hjem som er konfigurert med telefonen

Kontroller smarthjemenheter

Du kan bruke klokken til å kontrollere enheter du har lagt til i Google Home-appen på telefonen allerede.

1. Google Pixel Watch: Sveip ned på klokken, og trykk på Home Hjem. Hvis du ikke finner Home-appen, trykker du på kroneknappen og så Play Butikk Google Play og så Administrer apper og så Oppdater alle.
    Andre klokker: Åpne Home-appen fra appoversikten på klokken.

2. Hvis du har flere hjem og må bytte til et annet, trykker du på overskriften med navnet på hjemmet og velger hjemmet du vil åpne.

Hvis du har flere Google-kontoer på klokken og må bytte til en annen, kan du på lignende måte rulle til bunnen av navigasjonssiden og trykke på Innstillinger og så Kontoer og så kontoen du vil bruke.

3. Hvis du har lagt til favoritter i Google Home-mobilappen, er favorittene oppført først i Google Home-appen på klokken. For å velge en bestemt enhet, trykk på Enheter og så et rom og så enheten du vil kontrollere.

Hvis du ikke har lagt til noen favoritter i Google Home-mobilappen, kan du bla gjennom hvert rom i romlisten for å finne og velge en enhet. Enheter i hjem med ti eller færre enheter deles ikke inn i rom.

Nederst i romlisten kan du også trykke på Tilknyttet deg for å velge enheter som er tilknyttet kontoen din, og som ikke er i det valgte hjemmet.

4. Nedenfor ser du noen eksempler på hva du kan gjøre med Google Home for Wear OS. Du kan for eksempel

• bytte mellom hjemme- og bortemodus
    • velge en inngang for enheter som har støtte for innganger, for eksempel smart-TV-er
    • kontrollere dokker for enheter som har støtte for dokkegenskapen, for eksempel smartstøvsugere
    • bytte modus – for eksempel for vaskemaskiner eller oppvaskmaskiner (fin, hurtigsyklus osv.)
    • slå brytere av/på – for eksempel for kjøleskap eller oppvaskmaskiner (ECO, boost, Power Cool, avfrosting osv.)
    • justere lysstyrken, fargen og temperaturen til lys enkeltvis eller som grupper
    • slå enheter av eller på
    • kontrollere volumet for enheter
    • stille inn temperaturen for termostater
    • bytte termostatmodus
    • kjøre automatiseringer
    • låse og låse opp støttede enheter

Du må kanskje trykke og holde på enhetsbrikker for å se flere kontroller for de aktuelle enhetene.

Merk: Enkelte enheter kan vise statuser, men kan bare justeres via telefonen.

Få varsler om Nest-kameraer

Hvis du slår på varsler for støttede Google Nest-kameraer i Google Home-appen, kan du også få varsler med forhåndsvisninger av bilder på klokken. Denne funksjonen er tilgjengelig for Nest-kameraer og -ringeklokker som er lansert i 2021 eller senere. For å sikre at du mottar varsler på klokken, må du sjekke at du har slått på Nest-kameravarsler i Google Home-appen og varsler på Google Pixel Watch eller en kompatibel Wear OS-klokke.

For å bruke animerte forhåndsvisninger av varsler må du ha versjon 1.4 eller nyere av Wear OS System-UI installert på klokken. Gå til hjelpeartikkelen om hvordan du ser etter oppdateringer for å finne ut hvordan du oppdaterer klokken og appene på den.