For assistance with Fitbit health and fitness features on your Google Pixel Watch, including heart rate and heart health, exercise, and sleep, visit help.fitbit.com

Konfigurer og spor aktivitet og søvn med Fitbit på Google Pixel Watch

How to Set up and Use Fitbit on your Google Pixel Watch

Få hjelp med å nå helse- og treningsmålene dine med blant annet Aktivitet hele dagen, trening, pulsmåling og søvnsporing fra Fitbit.

Koble til Fitbit-appen

Koble til Fitbit-appen under konfigureringen eller når som helst.

Merk: For å opprette en Fitbit-konto blir du bedt om å oppgi høyde, vekt, alder og kjønn, slik at skrittlengde kan regnes ut og distanse, basalstoffskifte og kaloriforbrenning kan anslås. Du finner mer informasjon i Hvordan beregner Fitbit-enheten den daglige aktiviteten min?

Family Link fungerer med Google Pixel Watch, men for øyeblikket støttes ikke barnekontoer som er tilknyttet Fitbit-familiekontoer. For barn anbefaler vi Fitbit Ace 3-aktivitetssporeren.

Nye Fitbit-brukere

1. Last ned Fitbit-appen på telefonen.
  2. Åpne Fitbit-appen og trykk på Logg på med Google.
  3. Følg veiledningen på skjermen for å opprette en konto og koble til klokken.
  4. Hvis du bruker Google Pixel Watch 2, må du opprette en Google-konto eller logge på med en eksisterende konto for å fortsette konfigureringsprosessen.

Eksisterende Fitbit-brukere

1. Åpne Fitbit-appen på telefonen, og logg på. Hvis du blir bedt om det, følger du veiledningen for å flytte Fitbit til Google-kontoen din. Pixel Watch 2-brukere må overføre Fitbit til en Google-konto for å fortsette.
  2. På I dag-fanen trykker du på ikonet øverst til venstre og så Konfigurer en enhet .
  3. Trykk på Google Pixel Watch i listen over enheter, og følg veiledningen på skjermen for å koble klokken til kontoen din.

Når du har konfigurert kontoen din:

• Fornavn, forbokstav for etternavn og profilbilde er synlig for alle andre Fitbit-brukere.
  • «Om meg»-informasjonen din og datoen da du registrerte deg for Fitbit, er synlig for Fitbit-vennene dine.

Det gjennomsnittlige antallet skritt er som standard synlig for Fitbit-vennene dine samt andre medlemmer i grupper du er medlem av, men du kan oppdatere delingsinnstillingene. Du kan dele annen informasjon hvis du ønsker det, men det meste av informasjonen du oppgir ved opprettelse av en konto, er privat som standard.

Kan ikke koble Fitbit-enheten til Pixel Watch

Hvis du har problemer med å koble klokken til Fitbit-kontoen din, må du sjekke at

• Pixel Watch-appen er installert og oppdatert
  • enheten er koblet til internett (wifi eller LTE)
  • du logger på med riktig brukernavn og passord

Du må også sørge for at Fitbit-appen på klokken er oppdatert, ved å følge disse trinnene:

1. Trykk på kroneknappen på klokken.
  2. Trykk på Play Butikk Google Play.
  3. Sveip opp og trykk på Administrer apper og så Oppdater alle.
  4. Prøv å koble til klokken igjen.

Hvis du har prøvd trinnene ovenfor og fortsatt ikke kan koble til klokken, følger du denne fremgangsmåten:

1. Trykk på kroneknappen på klokken.
  2. Trykk på Fitbit I dag og så Logg .
  3. Hvis du blir bedt om det, laster du ned og installerer Fitbit-appen på telefonen.
    • Logg på hvis du allerede har en konto. Hvis du blir bedt om det, følger du veiledningen på skjermen for å overføre Fitbit til Google-kontoen din.
    • Hvis du ikke har noen Fitbit-konto, trykker du på Logg på med Google og følger veiledningen på skjermen.
  4. På I dag-fanen på telefonen trykker du på ikonet øverst til venstre og så Konfigurer en enhet .
  5. Trykk på Google Pixel Watch i listen over enheter, og følg veiledningen på skjermen for å koble klokken til kontoen din.

Registrer deg for Fitbit Premium-funksjoner

En 6-måneders prøveperiode på Fitbit Premium er inkludert i alle kjøp av Google Pixel Watch.1

Fitbit Premium er en personlig tilpasset ressurs i Fitbit-appen som gir deg mer detaljert helse- og treningsstatistikk, eksklusive treningsøkter, meditasjonsøkter med mer. Når du har aktivert Google Pixel Watch og koblet den til Fitbit-appen på telefonen, kan du aktivere Premium.

1. Logg på Fitbit-kontoen din på Google Pixel Watch.
  2. Åpne Fitbit på telefonen.
  3. Trykk på Premium .
  4. Følg veiledningen på skjermen for å løse inn prøveperioden.

Finn ut mer på Hva bør jeg vite om Fitbit Premium?

Spor trening og aktivitetsmål

Tren med Pixel Watch

Google Pixel Watch kan spore flere aktivitetstyper. Spor blant annet skritt, kalorier og GPS-data med aktivitetstyper som løping, vektløfting og tennis på Google Pixel Watch. Finn ut mer om hvordan du sporer treningsøkter.

Google Pixel Watch 2 kan automatisk registrere og minne deg på å starte og stoppe flere aktivitetstyper, blant annet gåing, løping, sykling og roing.

Slå på automatisk registrering på Google Pixel Watch 2

1. Åpne Fitbit Trening på klokken.
  2. Trykk på en aktivitet og så trykk på Tilpass .
  3. Slå på Påminnelser om å starte trening.

Viktig: Google Pixel Watch 2 inkluderer ekstra treningsmoduser som foreløpig ikke er tilgjengelige på Pixel Watch. Med disse modusene kan du spore pulssoner og få tempoveiledning.

Treningstips med Pixel Watch

Rengjør remmen og håndleddet regelmessig – spesielt etter at du har trent, svettet eller vasket hendene. Selv om Google Pixel Watch ikke er vanntett, er den vannbestandig og sprutsikker. Vi anbefaler at du tar av klokken når den blir våt, og at du tørker den godt før du tar den på igjen.2

Google Pixel Watch tåler litt regn, grunne vanndammer og svette fra trening, men den bør ikke være under vann i mer enn 24 timer, brukes ved vannsport med høy hastighet eller kraftige støt eller utsettes for såpevann eller andre væsker. Finn ut mer på Rengjøring og vedlikehold for Google Pixel Watch.

Svøm med og rengjør den vannbestandige Pixel Watch-klokken

Rengjør remmen og håndleddet regelmessig – spesielt etter at du har trent, svettet eller vasket hendene. Selv om Google Pixel Watch ikke er vanntett, er den vannbestandig og sprutsikker. Vi anbefaler at du tar av klokken når den blir våt, og at du tørker den godt før du tar den på igjen.2

Google Pixel Watch tåler litt regn, grunne vanndammer og svette fra trening, men den bør ikke være nedsenket i vann i mer enn 24 timer, brukes ved vannsport med høy hastighet eller kraftige støt eller utsettes for såpevann eller andre væsker.

Søvnvaner

How to Track your Sleep on your Google Pixel Watch

Sett søvnmål, spor søvnstadier og administrer påminnelser om å roe ned. For søvnsporing trenger du et batterinivå på minst 20 %. Prøv å lade når du står opp eller før du legger deg, slik at batteriet varer mens du sover.

Viktig: Pixel Watch 2 har en egen sensor som overvåker variasjoner i hudtemperaturen når du sover3. Disse variasjonene kan være knyttet til hvordan du føler deg. Pixel Watch 2 sporer og rapporterer oksygenmetningen i blodet4 hvis du sover med klokken i mer enn 3 timer.

Finn ut mer om hvordan Google Pixel Watch kan spore søvnen din.

Spor helse, puls og EKG

How to use health tracking on Google Pixel Watch 2

Fitbit-appen på Pixel Watch kan gi deg statistikk og data om helse og puls. Finn ut mer om helse, puls- og EKG-sporing med Fitbit på Pixel Watch.5

Viktig: Pixel Watch 2 har en pulssensor med flere baner som måler pulsen opptil 40 % mer nøyaktig ved intensive aktiviteter som høyintensiv intervalltrening, spinning og roing6. Klokken kan også varsle deg hvis du har perioder med unormalt høy eller lav puls i løpet av dagen.

Sensor for kroppsreaksjoner for stressmestring

Med sporing av kroppsreaksjoner hele dagen med en cEDA-sensor kan du identifisere fysiske tegn på stress, spenning, effekter av koffein med mer. Over tid kan du gjenkjenne de utløsende faktorene for stress og håndtere dem der og da.

Finn ut mer ved å gå til Hvordan sporer og håndterer jeg stress med Fitbit-enheten?

Spor avvik i hudtemperaturen mens du sover

Pixel Watch 2 har en egen hudtemperatursensor som måler hudtemperaturen på håndleddet mens du sover. Når du har sovet med klokken i 3 netter og en grunnlinje for hudtemperatur er fastslått, kan klokken og telefonen rapportere det gjennomsnittlige avviket fra grunnlinjen i grader. Denne informasjonen kan gi nyttig innsikt og bidra til bedre velvære. Finn ut mer på Hvordan kan Fitbit hjelpe meg med å spore temperaturen min?.

1 For nye og returnerende Premium-abonnenter. Abonnementet må aktiveres innen 60 dager etter aktivering av enheten (krever gyldig betaling). Dette abonnementet kan ikke gis til andre. Du må si opp før slutten av abonnementet for å unngå gjentakende betalinger. Innhold og funksjoner kan bli endret. Gå til fitbit.com/premium for å se alle vilkårene.

2 Google Pixel Watch er laget for å overholde 5 ATM-klassifiseringen for beskyttelse mot inntrenging av vann i henhold til ISO-standarden 22810:2010 når den forlater fabrikken. Den er imidlertid ikke vanntett. Vannbestandighet er ikke en permanent tilstand og kan svekkes eller forsvinne over tid på grunn av vanlig slitasje, reparasjon, demontering eller skader. Hvis du mister enheten i bakken, kan vannbestandigheten ødelegges. Google Pixel Watch er laget for å kunne brukes i grunt vann. Den skal ikke brukes til aktiviteter som involverer vann med høy hastighet eller høy temperatur. Enkelte Google Pixel Watch-remmer er ikke vannbestandige. Du finner mer informasjon på g.co/pixelwatch/water. Etter enhver eksponering for væske anbefaler vi å tørke klokken og remmen, fordi en tørr og ren rem er best for huden, på samme måte som med andre enheter du bruker på kroppen.

3 Krever Fitbit-mobilappen. Ikke tilgjengelig i alle land. Store temperaturendringer i omgivelsene kan forstyrre målinger av hudtemperatur.

4 Krever Fitbit-mobilappen. Ikke tilgjengelig i alle land. SpO2-funksjonen er ikke ment å brukes til diagnostisering eller behandling av medisinske tilstander eller til andre medisinske formål. Den er laget for å være et hjelpemiddel du kan bruke til å ivareta velværet ditt og holde oversikt over helseinformasjon.

5 EKG-appen er bare tilgjengelig i utvalgte land. Den er ikke ment for personer under 22 år. Du finner mer informasjon på fitbit.com/ecg.

6 Sammenlignet med Google Pixel Watch (1. generasjon). Basert på bpm-feil i 90. persentil fra testing utført i 2023 av individer som drev med høyintensiv intervalltrening, spinning og roing med førproduksjonsversjoner av Pixel Watch 2 og Pixel Watch (1. generasjon). Den prosentvise forbedringen er ikke relatert til andre øvelser.