For assistance with Fitbit health and fitness features on your Google Pixel Watch, including heart rate and heart health, exercise, and sleep, visit help.fitbit.com

Ändra urtavlan, bakgrunden och andra inställningar på Pixel Watch

Anpassa urtavlan och bakgrunden

Välj en färdig eller skapa en egen urtavla för att anpassa din Pixel Watch. Utöver färg och layout kan du välja widgetar, så kallade komplikationer, och lägga till dem på urtavlan. Lägg till komplikationer om du vill visa annan information än tid, till exempel väder eller antal steg, på urtavlan.

Välj en ny urtavla

1. Tryck och håll nere urtavlan.
  2. Svep åt vänster och välj en ny urtavla.
  3. Välj genom att trycka på önskad urtavla i listan eller redigera färger och komplikationer först genom att trycka på Redigera .

Välj ett personligt foto för en urtavla

Om du väljer urtavlan med foton kan du lägga till 30 foton från ditt personliga fotoalbum som urtavla.

Anpassa urtavlan

1. Tryck och håll nere urtavlan.
  2. Anpassa färgen och layouten genom att trycka på Redigera .
  3. Svep åt vänster för att scrolla igenom format och layouter för komplikationer.

Konfigurera och lägga till skärmkort

Kort fungerar som genvägar för att komma åt dina favoritfunktioner eller favoritåtgärder.
  1. Svep till ett kort på Google Pixel Watch och håll sedan nere kortet.
  2. Tryck på Lägg till .
  3. Svep uppåt för att gå igenom korten och tryck på kortet du vill lägga till.

Ta bort skärmkort

1. Svep till ett kort på Google Pixel Watch och håll sedan nere kortet.
  2. Svep åt vänster eller höger för att navigera till kortet du vill radera.
  3. Svep uppåt för att radera kortet.

Ändra inställningarna för ljud, skärm och ljusstyrka

Så här ändrar du de flesta inställningarna på Google Pixel Watch:

1. Tryck på urtavlan om skärmen är nedtonad.
  2. Svep nedåt från skärmens överkant.
  3. Tryck på Inställningar .
  4. Nu kan du göra följande:
    • Låsa klockans skärm.
    • Trycka på Ljud för att höja eller sänka volymen.
    • Trycka på Vibration om du vill aktivera eller inaktivera vibrationer.
    • Trycka på Skärm för att justera ljusstyrka, teckenstorlek med mera.

Obs! Du kan läsa om hur du ändrar ljud och inställningar för alarm och aviseringar i Ställa in alarm och hantera aviseringar på Google Pixel Watch.