For assistance with Fitbit health and fitness features on your Google Pixel Watch, including heart rate and heart health, exercise, and sleep, visit help.fitbit.com

Endre urskiven, bakgrunnen og andre innstillinger på Pixel Watch

Tilpass urskiven og bakgrunnen

Velg en ferdiglaget urskive eller opprett en egendefinert urskive for å gi Pixel Watch et personlig preg. I tillegg til farge og utseende kan du velge moduler som kalles tilleggsfunksjoner, og legge dem til i urskivegalleriet. Legg til tilleggsfunksjoner hvis du vil se annen informasjon enn tid, for eksempel været eller antall skritt, på urskiven.

Velg en ny urskive

1. Trykk og hold på urskiven.
  2. Sveip til venstre og velg en ny urskive.
  3. Velg ved å trykke på urskiven du vil ha, i listen, eller endre farger og tilleggsfunksjoner ved å trykke på Endre .

Velg et personlig bilde for en urskive

Hvis du velger Bilder-urskiven, kan du legge til 30 bilder fra det personlige fotoalbumet ditt og bruke dem som urskive.

Tilpass urskiven

1. Trykk og hold på urskiven.
  2. For å gi fargen og oppsettet et personlig preg, trykk på Endre .
  3. Sveip mot venstre for å bla gjennom stilene og oppsettene for tilleggsfunksjoner.

Konfigurer og legg til infobrikker

Infobrikker fungerer som snarveier for å få tilgang til favorittfunksjoner og -handlinger.
  1. Sveip til en infobrikke på Google Pixel Watch, og trykk og hold på den.
  2. Trykk på Legg til .
  3. Sveip opp for å gå gjennom infobrikkene, og trykk på den du vil legge til.

Fjern infobrikker

1. Sveip til en infobrikke på Google Pixel Watch, og trykk og hold på den.
  2. Sveip til venstre eller høyre for å finne frem til infobrikken du vil slette.
  3. Sveip opp for å slette infobrikken.

Endre innstillingene for lyd, skjerm og lysstyrke

Slik endrer du de fleste innstillingene på Google Pixel Watch:

1. Trykk på urskiven hvis skjermen er dempet.
  2. Sveip ned fra toppen av skjermen.
  3. Trykk på Innstillinger .
  4. Herfra kan du
    • låse klokkeskjermen
    • trykke på Lyd for å skru volumet opp eller ned
    • trykke på Vibrering for å slå vibrering av eller på
    • trykke på Skjerm for å justere lysstyrken, skriftstørrelsen med mer

Merk: For å endre alarmer samt varsellyder og -innstillinger, gå til Still inn alarmer og administrer varsler på Google Pixel Watch.