For assistance with Fitbit health and fitness features on your Google Pixel Watch, including heart rate and heart health, exercise, and sleep, visit help.fitbit.com

Göra kontaktlösa betalningar med Google Pixel Watch

How to Use Google Wallet on your Google Pixel Watch

Med Google Wallet1 på Google Pixel Watch kan du lagra dina kredit- och bankkort för kontaktlösa betalningar.

Lägga till ett kort i Google Wallet

Lägg till kredit- eller bankkort

Obs!

• Det går inte att använda PayPal med Google Wallet på klockor.

Om du lägger till ett kort i klockan behöver du inte betala med telefonen.

1. Öppna Google Wallet-appen på smartklockan.
  2. Tryck på Kom igång.
  3. Aktivera skärmlåset om du inte redan har gjort det.
  4. På telefonen följer du anvisningarna för att lägga till ett kredit- eller bankkort.
    1. Tips! Kortet läggs bara till i Google Wallet-appen på klockan, inte på telefonen.
  5. Kortet finns nu på klockan.

Göra ett köp

Viktigt! För QUICPay och iD behöver du inte öppna Google Wallet-appen för att betala. Håll bara klockan mot läsaren.

1. Öppna Google Wallet-appen .
  2. Håll klockan över RFID-terminalen tills du hör ett ljud eller känner vibrationer från klockan.
  3. Om du får frågan trycker du på Kredit oavsett vilken typ av kort du har.
  4. Vid bankkortstransaktioner kan du behöva ange en pinkod. Använd den pinkod du vanligtvis använder för bankkortet.

Betala med Suica på Google Pixel Watch (endast Japan)

Med Google Pay kan du lägga till Suica på din Google Pixel Watch för att betala för kollektivtrafik och andra varor överallt där Suica accepteras.

Obs! För att kunna använda Suica måste du ha köpt en Google Pixel Watch i Japan.

1 Vissa appar och tjänster från Google kräver LTE eller en parkopplad telefon inom enhetens Bluetooth-räckvidd, och de är inte tillgängliga i alla länder eller på alla språk. Dataavgifter kan tillkomma.