For assistance with Fitbit health and fitness features on your Google Pixel Watch, including heart rate and heart health, exercise, and sleep, visit help.fitbit.com

Contactloos betalen met de Google Pixel Watch

How to Use Google Wallet on your Google Pixel Watch

Met Google Wallet1 op de Google Pixel Watch kun je je creditcards en pinpassen opslaan voor contactloze betalingen.

Een kaart toevoegen aan je Google Wallet

Een creditcard of pinpas toevoegen

Belangrijk:

• PayPal op Google Wallet wordt niet ondersteund op smartwatches.

Als u een kaart aan uw smartwatch toevoegt, heeft u uw telefoon niet nodig om te betalen.

1. Open de Google Wallet-app op uw smartwatch.
  2. Tik op Aan de slag.
  3. Zet schermvergrendeling aan (als u dat nog niet heeft gedaan).
  4. Volg de instructies op uw telefoon om een creditcard of pinpas toe te voegen.
    1. Tip: Hiermee voegt u alleen een kaart toe aan de Google Wallet-app op uw smartwatch, niet op uw telefoon.
  5. U ziet de kaart nu op uw smartwatch.

Een aankoop doen

Belangrijk: Voor QUICPay en iD hoeft u de Google Wallet-app niet te openen om te betalen. Houd uw smartwatch bij de lezer.

1. Open de Google Wallet-app .
  2. Houd uw smartwatch boven de contactloze betaalautomaat totdat u een geluid hoort of uw smartwatch trilt.
  3. Tik op Krediet als daarom wordt gevraagd, ongeacht welk type kaart u gebruikt.
  4. Voor transacties met een pinpas moet u misschien een pincode invoeren. Gebruik de pincode die u bij uw bank heeft ingesteld.

Betalen met Suica op de Google Pixel Watch (alleen Japan)

Met Google Pay kun je Suica aan je Google Pixel Watch toevoegen om overal waar Suica wordt geaccepteerd, te betalen voor openbaar vervoer en andere goederen.

Opmerking: Als je Suica wilt gebruiken, moet je een Google Pixel Watch hebben gekocht in Japan.

1 Google-apps en -services vereisen LTE of een gekoppelde telefoon binnen bluetooth-bereik van je apparaat en zijn niet in alle talen of landen beschikbaar. Er kunnen datakosten in rekening worden gebracht.