Jos tarvitset apua Google Pixel Watchin terveys- ja kuntoiluominaisuuksien (esim. sykkeen ja sydänterveyden, treenien ja unen) käyttöön liittyen, avaa help.fitbit.com

Google Pixel Watchin saavutettavuusominaisuudet

Voit yksilöidä Google Pixel Watchia saavutettavuusasetuksilla, kuten suurennuksella ja fonttikoolla. Määrityksen aikana voit ottaa käyttöön TalkBackin tekstistä puheeksi ‑ominaisuuden saavutettavuuspikanäppäimen kolmoisnapauttamalla kruunun vieressä olevaa sivupainiketta.

Saavutettavuusominaisuuksien laittaminen päälle

Google Pixel Watchissa

1. Valitse Google Pixel Watchista Asetukset ja sitten Saavutettavuus.
  2. Täällä voit laittaa suurennuksen päälle ja muuttaa muita asetuksia.
  3. Pyyhkäise alas, jos haluat muuttaa esimerkiksi fonttikokoa ja ääntä.

Google Pixel Watch ‐sovelluksessa

1. Avaa puhelimen Google Pixel Watch ‑sovellus Google Pixel Watch.
  2. Tee muutoksia pyyhkäisemällä aloitusnäytöltä alas ja sitten valitse Saavutettavuus.