Ange önskad uppspelningsenhet

Du kan spela upp musik, videor och annan media på den angivna högtalaren, Smart Display-enheten eller tv:n utan att behöva säga enhetens namn. Du kan ange en standardenhet för uppspelning för varje högtalare, Smart Display och smart väckarklocka.

Enheter som stöder medieuppspelning

Du kan ange enheter som är länkade till dig själv eller andra medlemmar i hemmet som önskad uppspelningsenhet.

Tv-apparater
Högtalare, Smart Display-enheter och smarta väckarklockor

Högtalare

Smart Display

• Smart Display med Google Assistent

Smart väckarklocka

• Lenovo Smart Clock

Viktigt!

• Om du vill ange en standardenhet för uppspelning för en högtalare, Smart Display eller smart väckarklocka måste du vara medlem i det hem där Google Assistent-enheten ingår. Läs mer om hur du hanterar medlemmar i hemmet.
  • Poddar och uppspelning av nyheter stöds inte på vissa högtalare och tv-apparater. De spelas i stället upp direkt på Google Assistent-enheten.

Ange en högtalare, Smart Display eller tv som standard

I Google Home-appen

1. Öppna Google Home-appen Google Home på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Hem Home längst ned.
  3. Tryck länge på enheten.
  4. Tryck på enhetsinställningarna Inställningar uppe till höger.
  5. Välj en standardenhet för uppspelning på följande sätt.
    • För musik och ljud: Tryck på Ljud följt av Standardhögtalare.
    • För videor: Tryck på Skärm följt av Standard-tv
  6. Välj en standardenhet för uppspelning.

I Google Assistent-appen

1. På en telefon eller surfplatta med Android säger du ”Hey Google, öppna Assistent-inställningarna”.
  2. Tryck på Enheter.
  3. Tryck länge på högtalaren, Smart Display-enheten eller den smarta väckarklockan.
  4. Välj en standardenhet för uppspelning på följande sätt.
    • För musik och ljud: Tryck på Ljud följt av Standardhögtalare.
    • För videor: Tryck på Skärm följt av Standard-tv.
  5. Välj en standardenhet för uppspelning.

Tips!