Färre störningsmoment med Google Assistent

Om du vill stänga av ringsignaler och aviseringar kan du be Google-assistenten att aktivera Stör ej.

• Du kan styra Stör ej via en telefon som är ansluten till Google-kontot.

• Du kan styra Stör ej via högtalare, Smart Display-enheter och smarta väckarklockor som är anslutna till Google-kontot och samma Wi-Fi-nätverk.

Du måste aktivera Voice Match och använda Google-assistenten på amerikansk engelska om du vill styra Stör ej på andra enheter.

Obs! När Stör ej är aktiverat på högtalare, Smart Display-enheter och smarta väckarklockor kan du inte sända ut röstmeddelanden till enheterna eller ta emot samtal via Duo på din Smart Display.

Aktivera och inaktivera Stör ej från en annan enhet

Du kan be Google-assistenten på en enhet att aktivera eller inaktivera Stör ej på en annan enhet. Du kan till exempel

• be Google-assistenten på din Smart Display att stänga av ljudet på mobilen
  • be Google-assistenten på mobilen att ställa in Stör ej på högtalaren.

Säg ”Hey Google” och sedan ett kommando:

• ”Ställ in Stör ej på skärmen i köket”
  • ”Stäng av ljudet på telefonen”
  • ”Inaktivera Stör ej på högtalaren i vardagsrummet”
  • ”Sätt på ljudet på min mobil”

Aktivera eller inaktivera Stör ej på alla enheter

Du kan be Google-assistenten på en enhet att aktivera eller inaktivera Stör ej på alla enheter.

Säg ”Hey Google” och sedan ett kommando:

• ”Ställ in Stör ej på alla enheter”
  • ”Stäng av ljudet på alla enheter”
  • ”Stäng av Stör ej på alla enheter”
  • ”Inaktivera Stör ej på alla enheter”