Een notitie maken of bewerken

Belangrijk: Je kunt geen nieuwe gezinsnotities maken, maar je kunt bestaande notities nog wel bekijken en opslaan.

Je kunt de Google Assistent vragen om notities voor je te starten en te updaten. Bijvoorbeeld:

• 'Maak een notitie'
  • 'Wijzig een notitie'

Aan de slag

Meer informatie over het maken of bewerken van notities op je telefoon met de Google Assistent. Volg deze stappen als je de Google Assistent gebruikt op een speaker, smartdisplay of smartklok.