Starta om eller återställa standardinställningarna på laddningsstationen med högtalare

Om du har problem med laddningsstationen med högtalare kan du testa att starta om den. Du kan även återställa laddningsstationen till standardinställningarna. Om du inte tänker använda laddningsstationen kan du dra ut kontakten ur vägguttaget.

Obs! När laddningsstationen med högtalare är urkopplad kan du inte ladda surfplattan eller spela upp musik via laddningsstationens högtalare.

Så här startar du om laddningsstationen med högtalare

Så här startar du om laddningsstationen:

1. Dra ur kontakten till laddningsstationen.
  2. Låt laddningsstationen vara frånkopplad i en minut.
  3. Sätt i kontakten i laddningsstationen igen

Så här stänger du av laddningsstationen med högtalare

Om du vill stänga av laddningsstationen kopplar du ur strömkabeln från strömkällan.

Så här återställer du standardinställningarna på laddningsstationen med högtalare

Om du har startat om laddningsstationen med högtalare och problemet kvarstår kan du återställa standardinställningarna. Data på Pixel Tablet påverkas inte om du återställer standardinställningarna på dockningsstationen.

Obs! Om du vill docka Pixel Tablet eller använda hubbläget behöver du en laddningsstation med högtalare. Du kan köpa Pixel Tablet med eller utan laddningsstation eller köpa en laddningsstation separat.

Så här återställer du laddningsstationen:

1. Ta bort laddningsstationen från Google Home-appen.
  2. Kontrollera att laddningsstationen är ansluten till ett vägguttag.
  3. Ta bort surfplattan från laddningsstationen.
  4. Leta reda på det lilla cirkelformade märket på undersidan av laddningsstationen, nära strömporten.
  5. Håll knappen nedtryckt tills du hör fyra toner och en sista ton.

Återställningsknapp för dockningsstation

Obs! När du har återställt dockningsstationen ska du vänta tills ljudsignalen hörs innan du ansluter surfplattan till dockningsstationen igen. När du har dockat surfplattan behöver du konfigurera den med Google Home igen.