Felsöka röstkommandon för Assistent på Pixel Tablet

Följ de här stegen om röstkommandona för Google Assistent inte fungerar som förväntat på Pixel Tablet.

Obs! Om du vill docka Pixel Tablet eller använda hubbläget behöver du en laddningsstation med högtalare. Du kan köpa Pixel Tablet med eller utan laddningsstation eller köpa en laddningsstation separat.

Använda samma konto för assistenten och Google Home

Kontrollera att Google-kontot du använde för att konfigurera Pixel Tablet är samma konto som användes när du konfigurerade laddningsstationen med högtalare i Google Home-appen Google Home-appen. För bästa upplevelse rekommenderar vi att du använder samma konto för båda.

Alternativ 1: Ändra kontot som är länkat till laddningsstationen med högtalare

1. Öppna Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryck på profilfotot eller initialen följt av byt till det konto du använde för att lägga till laddningsstationen med högtalare i hemmet.
  3. Tryck på Inställningar följt av ta bort Pixel Tablet och laddningsstationen med högtalare från hemmet.
    Läs mer om hur du tar bort enheter från hemmet.
  4. Tryck på profilfotot eller initialen följt av byt till kontot som användes för att konfigurera Pixel Tablet.
  5. Lägg till Pixel Tablet och laddningsstationen med högtalare i hemmet.
    Läs mer om hur du lägger till enheter i hemmet.

Alternativ 2: Byta konto på Pixel Tablet

1. Öppna appen Inställningar Appen Inställningar på enheten..
  2. Tryck på profilfotot eller initialen följt av byt till det konto du använde för att lägga till laddningsstationen med högtalare i hemmet i Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Välj inställningarna för assistenten i hubbläget och länka de medietjänster du vill använda:

Alternativ 3: Återställa standardinställningarna på Pixel Tablet och laddningsstationen med högtalare

Om de föregående stegen inte fungerar kan du återställa standardinställningarna på surfplattan och dockningsstationen. Efter återställningen använder du samma Google-konto för att konfigurera Pixel Tablet och lägga till dockningsstationen i hemmet.

Om du behöver använda olika konton

Om du behöver använda olika konton för Google Assistent och Google Home gör du följande: