Send inn et garantikrav for Pixel Tablet og ladedokken med høyttaler

Hvis Pixel Tablet eller ladedokken med høyttaler blir defekt uten at det er din feil, kan du kanskje returnere enheten for å få den reparert eller byttet ut. Skade på grunn av uhell dekkes ikke av garantien.

Viktig: Som en del av engasjementet vårt for bærekraft kan vi fjerne garantipapirene fra enhetsemballasjen for Pixel Tablet. Du kan sjekke modell- og regiongarantien under konfigureringen av nettbrettet. Denne informasjonen er tilgjengelig på nettbrettet – selv om du også har garantien i papirformat. For å finne garantiinformasjonen, åpne Innstillinger-appen på nettbrettet Innstillinger-app og så trykk på Om nettbrettet og så Begrenset garanti.

Merk: Garantivilkårene kan variere avhengig av landet eller regionen du kjøpte enheten i. Du kan få hjelp på nettet og telefonstøtte overalt hvor vi selger Pixel Tablet.

Innhold

Velg et produkt for å finne ut mer om hvordan du sender inn et garantikrav for det.

Pakke med Pixel Tablet og ladedokk med høyttaler

Trinn 1: Feilsøk problemet

Trinn 2: Sjekk garantien for Pixel Tablet

I den interaktive garantikontrollen kan du sjekke garantidekningen, finne løsninger på vanlige problemer med enheter eller kontakte teamet vårt.
Merk: Du må være logget på Google-kontoen din for å bruke den interaktive garantikontrollen.

Trinn 3: Bytt ut Pixel Tablet og ladedokken med høyttaler

Viktig: For å få garantitjenester må du følge Googles prosedyrer. Vi trenger navnet ditt, kontaktinformasjonen din og serienumre. Du må kanskje også oppgi kjøpsbevis og hjelpe til med å svare på diagnostikkspørsmålene for problemene du har med nettbrettet.

1. Slik finner du serienumrene dine:
    • Serienummeret for Pixel Tablet:
      1. På nettbrettet åpner du Innstillinger-appen Innstillinger-app.
      2. Trykk på Om nettbrettet og så Modell.
      3. Se under «Serienummer».

Merk: Du finner også serienummeret på baksiden av nettbrettet, under Google-logoen og kontaktpinnene og på enhetsemballasjen som følger med nettbrettet og dokken.
    • Serienummeret til ladedokken med høyttaler:
      1. Når du har konfigurert Hub-modus, åpner du Innstillinger-appen Innstillinger-app på nettbrettet.
      2. Trykk på Hub-modus og så Innstillinger for dokk.
      3. Se under «Serienummer».

Merk: Du finner også serienummeret preget inn på undersiden av dokken, ved siden av tilbakestillingsknappen.

Serienummer for dokken

• Serienummeret til pakken:
      1. Åpne Google Store-bestillingen din på store.google.com.
      2. Klikk på visningsbildet for Google-kontoen din eller initialene for navnet ditt og så Bestillinger .
      3. Klikk på bestillingen som inneholder Pixel Tablet-pakken

Merk: For bestillinger fra tredjepartsforhandlere må du oppgi serienummeret fra kvitteringen eller kontoen i tredjepartsbutikken.
  2. Velg brukerstøttealternativet ditt:
    • Preferred Care:
      Hvis du har kjøpt Preferred Care, kan du sende inn et krav ved å kontakte oss. Finn ut hvordan du sender inn krav.
    • Dekket av garanti:
      Hvis Pixel Tablet er dekket av garanti og kravet ditt dekkes, kan du få en erstatningsenhet for Pixel Tablet og/eller ladedokken med høyttaler ved å kontakte oss. Finn ut hvordan du kontakter oss.
    • Ikke dekket av garanti:
      Hvis Pixel Tablet ikke er dekket av garanti eller kravet ditt ikke dekkes, kan du få en erstatningsenhet for Pixel Tablet utenfor garantien i Google Store. Viktig: Hvis du har kjøpt Pixel Tablet fra en annen forhandler, må du fortsatt kontakte Google Store for å få hjelp med krav som ikke dekkes av garantien.
Tips: Hvis du har kjøpt Pixel Tablet i et annet land eller en annen region, kan du sjekke garantipapirene som fulgte med nettbrettet. Hvis vi ikke selger Pixel Tablet der du befinner deg, kan du muligens ikke få hjelp på nettet eller telefonstøtte. I denne artikkelen finner du informasjon om hvor Pixel Tablet er tilgjengelig.

Pixel Tablet (uten ladedokk med høyttaler)

Trinn 1: Feilsøk problemet

Trinn 2: Sjekk garantien for Pixel Tablet

I den interaktive garantikontrollen kan du sjekke garantidekningen, finne løsninger på vanlige problemer med enheter eller kontakte teamet vårt.
Merk: Du må være logget på Google-kontoen din for å bruke den interaktive garantikontrollen.

Trinn 3: Bytt ut Pixel Tablet

Viktig: For å få garantitjenester må du følge Googles prosedyrer. Vi trenger navnet ditt, kontaktinformasjonen din og serienumre. Du må kanskje også oppgi kjøpsbevis og hjelpe til med å svare på diagnostikkspørsmålene for problemene du har med nettbrettet.

1. Slik finner du serienummeret:
    1. Åpne Innstillinger-appen Innstillinger-app på enheten.
    2. Trykk på Om nettbrettet og så Modell.
    3. Se under «Serienummer».

Merk: Du finner også serienummeret på baksiden av nettbrettet, under Google-logoen og kontaktpinnene og på enhetsemballasjen som følger med nettbrettet.

1. Velg brukerstøttealternativet ditt:
    • Preferred Care:
      Hvis du har kjøpt Preferred Care, kan du sende inn et krav ved å kontakte oss. Finn ut hvordan du sender inn krav.
    • Dekket av garanti:
      Hvis Pixel Tablet er dekket av garanti og kravet ditt dekkes, kan du få det erstattet ved å kontakte oss. Finn ut hvordan du kontakter oss.
    • Ikke dekket av garanti:
      Hvis Pixel Tablet ikke er dekket av garanti eller kravet ditt ikke dekkes, kan du få en erstatningsenhet for Pixel Tablet utenfor garantien i Google Store. Viktig: Hvis du har kjøpt Pixel Tablet fra en annen forhandler, må du fortsatt kontakte Google Store for å få hjelp med krav som ikke dekkes av garantien.
Tips: Hvis du har kjøpt Pixel Tablet i et annet land eller en annen region, kan du sjekke garantipapirene som fulgte med nettbrettet. Hvis vi ikke selger Pixel Tablet der du befinner deg, kan du muligens ikke få hjelp på nettet eller telefonstøtte. I denne artikkelen finner du informasjon om hvor Pixel Tablet er tilgjengelig.

Ladedokk med høyttaler

Trinn 1: Feilsøk problemet

1. Prøv disse trinnene for å løse problemet.
    1. Feilsøk problemer med å koble til ladedokken med høyttaler.
    2. Kontakt brukerstøtten for Pixel Tablet hvis du trenger mer hjelp.

Trinn 2: Sjekk garantien for ladedokken med høyttaler

I den interaktive garantikontrollen kan du sjekke garantidekningen, finne løsninger på vanlige problemer med enheter eller kontakte teamet vårt.
Merk: Du må være logget på Google-kontoen din for å bruke den interaktive garantikontrollen.

Trinn 3: Bytt ut ladedokken med høyttaler

Viktig: For å få garantitjenester må du følge Googles prosedyrer. Vi trenger navnet ditt, kontaktinformasjonen din og serienumre. Du må kanskje også oppgi kjøpsbevis og hjelpe til med å svare på diagnostikkspørsmålene for problemene du har med nettbrettet.

1. Slik finner du serienummeret:
    1. Når du har konfigurert Hub-modus, åpner du Innstillinger-appen Innstillinger-app på nettbrettet.
    2. Trykk på Hub-modus og så Innstillinger for dokk.
    3. Se under «Serienummer».

Merk: Du finner også serienummeret preget inn på undersiden av dokken, ved siden av tilbakestillingsknappen.

Serienummer for dokken

1. Velg brukerstøttealternativet ditt:
    • Preferred Care:
      Hvis du har kjøpt Preferred Care, kan du sende inn et krav ved å kontakte oss. Finn ut hvordan du sender inn krav.
    • Dekket av garanti:
      Hvis Pixel Tablet er dekket av garanti og kravet ditt dekkes, kan du få en erstatningsenhet for Pixel Tablet og/eller ladedokken med høyttaler ved å kontakte oss. Finn ut hvordan du kontakter oss.
    • Ikke dekket av garanti:
      Hvis Pixel Tablet ikke er dekket av garanti eller kravet ditt ikke dekkes, kan du få en erstatningsenhet for Pixel Tablet utenfor garantien i Google Store. Viktig: Hvis du har kjøpt Pixel Tablet fra en annen forhandler, må du fortsatt kontakte Google Store for å få hjelp med krav som ikke dekkes av garantien.
Tips: Hvis du har kjøpt ladedokken med høyttaler i et annet land eller en annen region, kan du sjekke garantipapirene som fulgte med nettbrettet. Hvis vi ikke selger Pixel Tablet der du befinner deg, kan du muligens ikke få hjelp på nettet eller telefonstøtte.