Een garantieclaim indienen voor je Pixel Tablet en Oplaaddock met speaker

Als je Pixel Tablet of Oplaaddock met speaker buiten jouw schuld defect raakt, kun je het apparaat misschien terugsturen voor een vervangend apparaat. Schade door onheil van buitenaf valt niet onder de garantie.

Belangrijk: Omdat we duurzaamheid belangrijk vinden, is het mogelijk dat we het gedrukte garantiebewijs weglaten uit de verpakking van de Pixel Tablet. Je kunt de garantie voor je model en regio checken als je de tablet instelt. Deze informatie is ook beschikbaar op je tablet, ook als je wel een gedrukt garantiebewijs hebt gekregen. Open de app Instellingen Instellingen-app van je tablet en dan tik op Over de tablet en dan Beperkte Garantie.

Opmerking: De garantievoorwaarden kunnen verschillen, op basis van het land of de regio waar je het apparaat hebt gekocht. Je kunt overal waar we de Pixel Tablet verkopen online en telefonische support krijgen.

Inhoudsopgave

Selecteer een product voor meer informatie over hoe je er een garantieclaim voor indient.

Bundel met Pixel Tablet en Oplaaddock met speaker

Stap 1: Probeer het probleem op te lossen

Stap 2: Check de garantie van je Pixel Tablet

Met de interactieve garantiechecker kun je je garantiedekking checken, oplossingen voor veelvoorkomende apparaatproblemen vinden of contact opnemen met ons team.
Opmerking: Je moet zijn ingelogd op je Google-account om de interactieve garantiechecker te gebruiken.

Stap 3: Vervang je Pixel Tablet en Oplaaddock met speaker

Belangrijk: Als je de garantieservice wilt krijgen, volg je de procedures van Google. We hebben je naam, contactgegevens en serienummers nodig. Het kan zijn dat we ook je aankoopbewijs nodig hebben, en je hulp om onze diagnostische vragen te beantwoorden voor problemen met je tablet.

1. Zo vind je de serienummers:
    • Het serienummer van je Pixel Tablet:
      1. Open de app Instellingen Instellingen-app op je tablet.
      2. Tik op Over de tablet en dan Model.
      3. Check onder Serienummer.

Opmerking: Je vindt het serienummer ook op de achterkant van je tablet (onder het Google-logo en de pinnen) en op de apparaatverpakking die bij de tablet en het dockstation wordt geleverd.
    • Het serienummer van het Oplaaddock met speaker:
      1. Nadat je de Hub-modus hebt ingesteld, open je de app Instellingen Instellingen-app op je tablet.
      2. Tik op Hub-modus en dan Instellingen voor dockstation.
      3. Check onder Serienummer.

Opmerking: Je vindt het serienummer ook op de onderkant van het oplaaddock, naast de resetknop.

Serienummer van dockstation

• Serienummer van bundel:
      1. Open je Google Store-bestelling op store.google.com.
      2. Klik op de profielfoto van je Google-account of op de initialen van je naam en dan Bestellingen .
      3. Klik op de bestelling met de Pixel Tablet-bundel.

Opmerking: Voor bestellingen via externe verkopers voer je het serienummer op je betalingsbewijs of uit je account bij de winkel van derden in.
  2. Kies je supportoptie:
Tip: Als je de Pixel Tablet in een ander land of een andere regio hebt gekocht, check je het gedrukte garantiebewijs dat in de verpakking van je tablet is geleverd. Als we in jouw land of regio geen Pixel Tablets verkopen, kun je daar misschien geen online of telefonische support krijgen. Ga naar dit artikel voor de beschikbaarheid van de Pixel Tablet in jouw regio.

Pixel Tablet (zonder Oplaaddock met speaker)

Stap 1: Probeer het probleem op te lossen

Stap 2: Check de garantie van je Pixel Tablet

Met de interactieve garantiechecker kun je je garantiedekking checken, oplossingen voor veelvoorkomende apparaatproblemen vinden of contact opnemen met ons team.
Opmerking: Je moet zijn ingelogd op je Google-account om de interactieve garantiechecker te gebruiken.

Stap 3: Vervang je Pixel Tablet

Belangrijk: Als je de garantieservice wilt krijgen, volg je de procedures van Google. We hebben je naam, contactgegevens en serienummers nodig. Het kan zijn dat we ook je aankoopbewijs nodig hebben, en je hulp om onze diagnostische vragen te beantwoorden voor problemen met je tablet.

1. Zo vind je het serienummer:
    1. Open de app Instellingen Instellingen-app op je apparaat.
    2. Tik op Over de tablet en dan Model.
    3. Check onder Serienummer.

Opmerking: Je kunt het serienummer ook vinden op de achterkant van je tablet (onder het Google-logo en de pinnen) en op de apparaatverpakking die bij de tablet wordt geleverd.

1. Kies je supportoptie:
Tip: Als je de Pixel Tablet in een ander land of een andere regio hebt gekocht, check je het gedrukte garantiebewijs dat in de verpakking van je tablet is geleverd. Als we in jouw land of regio geen Pixel Tablets verkopen, kun je daar misschien geen online of telefonische support krijgen. Ga naar dit artikel voor de beschikbaarheid van de Pixel Tablet in jouw regio.

Oplaaddock met speaker

Stap 1: Probeer het probleem op te lossen

1. Volg deze stappen om te proberen de problemen op te lossen:
    1. Problemen met de verbinding met het Oplaaddock met speaker oplossen
    2. Neem contact op met de support voor de Pixel Tablet voor meer hulp.

Stap 2: Check de garantie van je Oplaaddock met speaker

Met de interactieve garantiechecker kun je je garantiedekking checken, oplossingen voor veelvoorkomende apparaatproblemen vinden of contact opnemen met ons team.
Opmerking: Je moet zijn ingelogd op je Google-account om de interactieve garantiechecker te gebruiken.

Stap 3: Vervang het Oplaaddock met speaker

Belangrijk: Als je de garantieservice wilt krijgen, volg je de procedures van Google. We hebben je naam, contactgegevens en serienummers nodig. Het kan zijn dat we ook je aankoopbewijs nodig hebben, en je hulp om onze diagnostische vragen te beantwoorden voor problemen met je tablet.

1. Zo vind je het serienummer:
    1. Nadat je de Hub-modus hebt ingesteld, open je de app Instellingen Instellingen-app op je tablet.
    2. Tik op Hub-modus en dan Instellingen voor dockstation.
    3. Check onder Serienummer.

Opmerking: Je vindt het serienummer ook op de onderkant van het oplaaddock, naast de resetknop.

Serienummer van dockstation

1. Kies je supportoptie:
Tip: Als je het Oplaaddock met speaker in een ander land of andere regio hebt gekocht, check je de gedrukte garantie die in de verpakking van je tablet is geleverd. Als we in jouw land of regio geen Pixel Tablets verkopen, kun je daar misschien geen online of telefonische support krijgen.