Kontrollér flymodus, privat DNS og andre nettverksinnstillinger på Pixel Tablet

Du kan kontrollere flymodus, internettdeling, privat DNS og andre nettverksinnstillinger for Pixel Tablet.

Viktig: Noen av disse trinnene fungerer bare på Android 14 eller nyere. Finn ut hvordan du oppdaterer Android-versjonen.

Endre innstillinger for nettverk eller Internett

1. Åpne Innstillinger-appen på enheten.
  2. Trykk på Nettverk og internett.
  3. Trykk på innstillingen du vil endre.

Tilgjengelige innstillinger for nettverk og internett

Tilkoblinger

Wi-Fi
For å endre hvordan og når enheten din kobler seg til wifi, kan du finne ut hvordan du kobler til wifi-nettverk.

Internettdeling

Du kan dele enhetens internettilkobling med andre enheter via USB, Bluetooth eller Ethernet. Finn ut hvordan du deler datatilkoblingen til enheten din.
VPN
Når du reiser, kan du koble til sikrere nettverk med et VPN (virtuelt privat nettverk). Finn ut hvordan du bruker virtuelle private nettverk.

Kontroller

Flymodus

Slik slår du flymodus på eller av:

1. Åpne Innstillinger-appen på enheten.
  2. Trykk på Nettverk og internett.
  3. Slå Flymodus på eller av.

Tips:

Privat DNS

Viktig: Enheten din bruker privat DNS som standard med alle nettverk som kan bruke privat DNS. Vi anbefaler at du holder privat DNS på.

Slik slår du privat DNS på eller av eller endrer innstillingene:

1. Åpne Innstillinger-appen på enheten.
  2. Trykk på Nettverk og internett Og så Privat DNS.
  3. Velg ett av følgende alternativer:
    • Av
    • Automatisk
    • Vertsnavn for privat DNS-leverandør
  4. Trykk på Lagre.
Tips: Privat DNS beskytter bare DNS-spørsmål og -svar. Det kan ikke beskytte noe annet.

Ressurser