Koble til wifi-nettverk på Pixel Tablet

For å bruke wifi slik du vil, kan du endre hvordan og når Pixel Tablet kobler seg til.
Når wifi er slått på, kobler nettbrettet seg automatisk til wifi-nettverk i nærheten som det har vært koblet til tidligere. Du kan også konfigurere nettbrettet til å slå på wifi automatisk i nærheten av lagrede nettverk.
Viktig: Noen av disse trinnene fungerer bare på Android 14 eller nyere. Finn ut hvordan du oppdaterer Android-versjonen.

Slå på og koble til wifi på Pixel Tablet

1. Åpne Innstillinger-appen på enheten.
  2. Trykk på Nettverk og internett og så Internett.
  3. Trykk på et oppført nettverk. Nettverk som krever passord, har et låseikon Lås.

Tips: Når du har koblet til, er nettverket «Lagret». Når enheten din er i nærheten og wifi er på, kobles enheten automatisk til dette nettverket.

Koble til via varsel
Når Wi-Fi er på, mottar du varsler om tilgjengelige offentlige nettverk av høy kvalitet. Du kan gjøre følgende i disse varslene:
  • For å koble til nettverket, trykk på Koble til.
  • For å endre Wi-Fi-innstillingene, trykk på Alle nettverk.
  • For å slå av varsler for det aktuelle nettverket, fjern varselet. Finn ut hvordan du kontrollerer varsler.
Koble til fra Internett-panelet
  1. Sveip ned fra toppen av skjermen.
  2. Trykk på Internett.
  3. Velg et nettverk i panelet som vises.
Tips: For å få en bedre tilkobling kan du bruke Internett-panelet til å bytte raskt til et annet nettverk. Innstillingen lagres midlertidig.
Sammenlign styrken til nettverk
  1. Åpne Innstillinger-appen på enheten.
  2. Trykk på Nettverk og internett og så Internett.
  3. Du ser nettverkets signalstyrke på Wi-Fi-ikonet Wi-Fi. Et ikon som er mer utfylt, betyr at signalet er sterkere.
Tilbakestill internettilkoblingen
Viktig: Hvis du tilbakestiller tilkoblingen mens du er i en telefon- eller videosamtale, avsluttes samtalen.
  1. Sveip ned fra toppen av skjermen.
  2. Trykk og hold på Internett.
  3. Trykk på Tilbakestill .

Koble fra Wi-Fi på enheten

1. Åpne Innstillinger-appen på enheten.
  2. Trykk på Nettverk og internett og så Internett.
  3. Ved siden av det tilkoblede wifi-nettverket trykker du på wifi-innstillinger Innstillinger og så Koble fra.

Endre, legg til, del eller fjern lagrede nettverk på Pixel Tablet

Endre et lagret nettverk
  1. Åpne Innstillinger-appen på enheten.
  2. Trykk på Nettverk og internett og så Internett.
    • For å bevege deg mellom de oppførte nettverkene, trykk på et nettverksnavn.
    • For å endre innstillingene for et nettverk, trykk på nettverket.
Legg til et lagret nettverk

Alternativ 1: Vent til nettverkslisten lastes inn på nytt

Hvis nettverket du ønsker, ikke er oppført, men er i nærheten, venter du til listen lastes inn på nytt.

Alternativ 2: Legg til et nettverk

1. Åpne Innstillinger-appen på enheten.
  2. Trykk på Nettverk og internett og så Internett.
  3. Trykk på Legg til nettverk nederst i listen.
    • Du må kanskje skrive inn nettverksnavnet (SSID) og andre sikkerhetsopplysninger.
  4. Trykk på Lagre.

Del wifi-informasjon fra Innstillinger-appen

1. Åpne Innstillinger-appen på enheten din.
  2. Trykk på Nettverk og internett og så Internett.
  3. Sørg for at wifi er på, og at du er koblet til nettverket du vil dele.
  4. Ved siden av wifi-nettverket trykker du på Innstillinger Innstillinger og så Del.
  5. Bekreft identiteten din på enheten hvis det er nødvendig.
  6. Bruk QR-koden for å dele wifi-nettverket.
Del wifi-informasjon fra hurtiginnstillingene
  1. For å åpne hurtiginnstillingene, sveip ned fra toppen av skjermen.
  2. Trykk på Internett.
  3. Sørg for at wifi er på, og at du er koblet til nettverket du vil dele.
  4. Trykk på Del wifi nederst til venstre.
  5. Bekreft identiteten din på enheten hvis det er nødvendig.
  6. Bruk QR-koden for å dele wifi-nettverket.
Fjern lagrede nettverk
  1. Åpne Innstillinger-appen på enheten.
  2. Trykk på Nettverk og internett og så Internett.
  3. Trykk og hold på et lagret nettverk.
  4. Trykk på Glem.