Skriva ut från Pixel Tablet

Du kan skriva ut från vissa appar på Pixel Tablet. Om du vill skriva ut från surfplattan lägger du till en skrivare som kan hämta data via wifi eller ett mobilnätverk.

Obs! Vissa av de här stegen fungerar endast i Android 14 eller senare. Läs om hur du uppdaterar din Android-version.

Aktivera eller inaktivera utskrift på Pixel Tablet

1. Öppna appen Inställningar på enheten.
  2. Tryck på Anslutna enheter följt av Anslutningsval följt av Utskrift.
  3. Tryck på en utskriftstjänst.
  4. Aktivera eller inaktivera utskriftstjänsten.

Lägga till och använda skrivare på Pixel Tablet

Så här lägger du till en utskriftstjänst:

1. Öppna appen Inställningar på enheten.
  2. Tryck på Anslutna enheter följt av Anslutningsval följt av Utskrift
  3. Tryck på Lägg till tjänst.
  4. Ange information om skrivaren.

Så här använder du en utskriftstjänst:

1. Öppna appen Inställningar på enheten.
  2. Tryck på Anslutna enheter följt av Anslutningsval följt av Utskrift
  3. Tryck på utskriftstjänsten.

Om du vill hantera utskriftsinställningarna trycker du på en skrivare följt av Mer Mer.

Skriva ut från appar på Pixel Tablet

Du skriver ut på olika sätt i olika appar. I de flesta fall kan du trycka på menyn följt av Mer Mer följt av Dela följt av Skriv ut.

Alla appar har inte stöd för utskrift. I appar där det inte går att skriva ut kan du ta en skärmbild och skriva ut den.  Läs mer om hur du tar en skärmbild.