De Hub-modus van de Pixel Tablet en de Nest Hub Max vergelijken

Als je een Google Pixel Tablet en een Oplaaddock met speaker hebt, kun je de Hub-modus gebruiken om je tablet nuttiger te maken als deze is gedockt. Hieronder vind je een vergelijking van de Hub-modus en de Nest Hub Max.

Opmerking: Sommige functies zijn niet in alle landen of talen beschikbaar.

Wat is de Hub-modus van de Pixel Tablet?

De Pixel Tablet gaat in de Hub-modus als het apparaat is gedockt en vergrendeld. De Hub-modus heeft een digitaal fotolijstje, smarthome-bediening, Chromecast ingebouwd en handsfree hulp met de Google Assistent.

Wat is de Nest Hub Max?

De Google Nest Hub Max is een smartdisplay met de Google Assistent waarmee jij en je gezin contact kunnen houden en op schema blijven. Met de Google Assistent kan je hele gezin makkelijk herinneringen en taken delen en in één oogopslag hun eigen agenda's bekijken. Met de ingebouwde Nest Cam kun je videogesprekken voeren of je huis in de gaten houden als je niet thuis bent. En met een HD-scherm van 10 inch met stereospeakers kun je gebruikmaken van Google Foto's en YouTube TV, video's afspelen en muziek opzetten.

Hub-modus

Nest Hub Max

Fotolijstje

Ondersteund

Kies een screensaver uit Google Foto's, de kunstgalerie, een klok op het volledige scherm, het weer en de weerkikker.

Ondersteund

Kies uit Google Foto's, de kunstgalerie, een klok op het volledige scherm en de weerkikker.

Chromecast ingebouwd

Ondersteund

Cast vanaf een telefoon of met je stem naar een gedockte tablet.

Ondersteund

Cast vanaf een telefoon of met je stem.

Bediening voor in huis

Ondersteund

Home-deelvenster op basis van favorieten in de Google Home-app.

Ondersteund

Dashboard voor bediening voor in huis, geordend per ruimte.

De Google Assistent

Ondersteund

Speel muziek en video's af, stel timers en wekkers in, krijg antwoord op vragen en bedien je smarthome-apparaten, allemaal handsfree met je stem.

Opmerking: Sommige functies kunnen op dit moment alleen worden gebruikt als de tablet ontgrendeld is, waaronder podcasts en nieuws, volledige ondersteuning voor radio, browsen door media in apps als YouTube, en bepaalde media-apps.

Ondersteund

Speel muziek en video's af, stel timers en wekkers in, krijg antwoord op vragen en bedien je smarthome-apparaten, allemaal handsfree met je stem.

Ondersteuning voor meerdere gebruikers

Ondersteuning voor gastgebruikers

Ondersteund

Meerdere stemmen met Voice Match en meerdere gezichten met Face Match.

Gebaren

Niet ondersteund

Ondersteund

Look and Talk en Snelle gebaren om muziek te pauzeren of te hervatten, een timer te stoppen of een wekker af te zetten.

Korte zinnen

Ondersteuning voor 'Stoppen' en 'Snoozen' in Hub-modus.

Ondersteund

Ingebouwde Nest Cam

Niet ondersteund

Ondersteund

Ondersteuning voor microfoon-/camerageluid uitzetten

Beschikbaar via softwareopties in Snelle instellingen.

Beschikbaar op een fysieke hardwareschakelaar.