Een screensaver en fotolijstje instellen op je Pixel Tablet

Als je Pixel Tablet is vergrendeld en gedockt in de Hub-modus, kan de tablet tijdens het laden een screensaver naar keuze tonen. Je kunt je favoriete Google Foto's tonen, een diavoorstelling met kunst laten lopen of verschillende traditionele en abstracte klokken kiezen.

Belangrijk: Als je de Pixel Tablet wilt docken of de Hub-modus wilt gebruiken, heb je een Oplaaddock met speaker nodig. Je kunt de Pixel Tablet met of zonder dock kopen of afzonderlijk kopen.

Screensaver kiezen

1. De app Instellingen Instellingen-app openen op je apparaat.
  2. Tik op Hub-modus en dan Screensaver en dan zet Screensaver gebruiken aan.
  3. Tik onder Screensaver kiezen op de screensaver die je wilt gebruiken.
  4. Als je een voorbeeld van de screensaver wilt weergeven, tik je op Voorbeeld.

Typen screensavers

• Google Foto's: Maak een diavoorstelling met fotolijstjes van je favoriete foto's. Meer informatie over hoe je foto's kiest om te tonen in je fotolijstje
  • Kunstgalerie: Kies beheerde afbeeldingen en kunstwerken.
  • Klok op volledig scherm: Kies uit dynamische wijzerplaten.
  • Weer en weerkikker: Check het weer met animaties.
  • Geen screensaver: Je scherm wordt automatisch na inactiviteit uitgezet.

Kies wanneer je screensaver start

Je screensaver start alleen wanneer je tablet wordt opgeladen. Zo kies je of je screensaver start als de tablet is gedockt of niet gedockt:

1. De app Instellingen Instellingen-app openen op je apparaat.
  2. Tik op Scherm en dan Screensaver en dan Wanneer starten.
  3. Kies Tijdens het opladen of Tijdens gedockt opladen.

Tip: Als je de achtergrond van je startscherm wilt wijzigen als je tablet niet gedockt is, vind je hier meer informatie over hoe je de achtergrond op je Pixel Tablet wijzigt.

Je screensaver aanpassen

Als je een screensaver wilt aanpassen, selecteer je deze en dan tik op Aanpassen. Tik op Terug Terug als je terug wilt naar het vorige menu.

Opmerking: Sommige screensavers kunnen niet worden aangepast.

Kunstgalerie

Kies beheerde afbeeldingen en kunstwerken uit Google Arts & Culture, Google Earth en van andere Pixel-gebruikers. Als je de snelheid voor het wisselen van afbeeldingen wilt wijzigen, tik je op Snelheid van diavoorstelling.

Klok op volledig scherm

Tik op een klokstijl om deze te tonen op het vergrendelscherm van de tablet. Tik op een klokstijl en dan tik op Aanpassen als je wilt schakelen naar een donker, licht of aangepast thema.

Google Foto's

Als je een diavoorstelling van je favoriete foto's wilt afspelen op het vergrendelscherm, tik je op een bestaand album of maak je een nieuwe in Google Foto's Foto's. Als een album is gemarkeerd, wordt het opgenomen in je diavoorstelling. Tik opnieuw op het album om het te verwijderen uit je diavoorstelling.

Tik onder Meer instellingen op een instelling om je diavoorstelling met foto's aan te passen:

• Gegevens over persoonlijke foto's: Gegevens zoals albumnaam, datum van de foto, locatie en andere content tonen of verbergen.
  • Staande foto's: Toon of verberg staande foto's of toon deze naast elkaar.
  • Fotobeheer: Beheer foto's van al je albums of alleen van live albums.
  • Snelheid van diavoorstelling: Wijzig hoelang het duurt voordat de volgende foto wordt getoond.

Aanvullende informatie en huisbediening tonen

Scroll nadat je een screensaver hebt geselecteerd naar beneden om te wisselen tussen aanvullende informatie, zoals bediening voor je smarthome, tijd of weer. Tik op een instelling om deze aan of uit te zetten:

• Aanvullende informatie tonen: Zet dit aan om de tijd, het weer en andere informatie te tonen.
  • Bediening voor in huis tonen: Zet dit aan om de knop Home-deelvenster in je screensaver te tonen.