Vad är Google Pixel Tablet?

Google Pixel Tablet är utformad för att vara användbar både i handen och i hemmet. Om du köper en Pixel Tablet och en laddningsstation med högtalare får du ljud som fyller hela rummet och ett sätt att hålla surfplattan laddad och redo dygnet runt.

Med en Pixel Tablet kan du göra följande:

• streama videor, spela spel, lyssna på musik med mera
  • ta kontakt med vänner och familj
  • hantera dina smarta hemenheter
  • få röststyrd hjälp av Google Assistent
  • ladda ned och använda en mängd olika appar från Google Play Butik.

Köp nu

Google Pixel Tablet

Läs mer om Pixel Tablet

I det här diagrammet finns mer information om Google Pixel Tablet:

Diagram över Pixel Tablet

(1) Av/på-knapp med fingeravtryckssensor

Av/på-knappen sitter på kanten av surfplattan, nära den bakre kameran.

• Slå på surfplattan: Håll av/på-knappen nedtryckt.
  • Låsa eller väcka surfplattan: Tryck på av/på-knappen.
  • Låsa upp surfplattan: Gör så här när surfplattan är låst:
    • Tryck på av/på-knappen följt av och ange lösenordet, mönstret eller pinkoden.
    • När du har ställt in ett fingeravtryck sätter du fingret på av/på-knappen utan att trycka på den.

• Stänga av surfplattan: Tryck på av/på-knappen och knappen som höjer volymen samtidigt följt av tryck på Stäng av.
  • Starta om surfplattan: Tryck på av/på-knappen och knappen som höjer volymen samtidigt följt av tryck på Starta om.
  • Aktivera Google Assistent: Håll av/på-knappen nedtryckt.

(2) Volymkontroll

Volymknappen sitter på surfplattans överkant, nära den bakre kameran.

• Höj volymen genom att trycka på den sida av volymknappen som är närmast av/på-knappen.
  • Sänk volymen genom att trycka på den sida av volymknappen som är längst från av/på-knappen.
Tips! När du har ställt in Google Assistent kan du höja och sänka volymen med rösten.

(3) Bakre kamera

Den bakre kameran på 8 megapixel har fast fokus och ett synfält på 84°. På framsidan av surfplattan, ovanför skärmen, finns en till kamera på 8 megapixel.

(4) USB-C-port

Pixel Tablet har en USB-C-port. Använd den här porten för att ansluta surfplattan till en extern enhet eller till en USB 2.0-kabel och nätadapter för att ladda den.

(5) Dockningskontakter

När du ansluter Pixel Tablet till en laddningsstation med högtalare fästs dessa kontakter i pogo-kontaktstiften på framsidan av laddningsstationen med högtalare.

(6) Ljudsystem med fyra högtalare

När Pixel Tablet inte är ansluten till en laddningsstation med högtalare används de fyra inbyggda högtalarna för ljud.

(7) Inbyggda mikrofoner

Pixel Tablet har tre inbyggda mikrofoner för samtal, inspelning och Google Assistent.

(8) Greppytor

De två greppytorna på Pixel Tablets undersida kan ge grepp på vissa ytor.

Läs mer om laddningsstationen med högtalare

Laddningsstation med högtalare

Du kan köpa en Pixel Tablet med en medföljande laddningsstation med högtalare, eller köpa en dockningsstation separat. Dockningsstationen ansluts till ett vägguttag och surfplattan laddas automatiskt när den kopplas till den.

Nätadapter och kabel till laddningsstationen

Om du köper en Pixel Tablet och en laddningsstation med högtalare ingår en nätadapter och kabel för att förse laddningsstationen med ström. Anslut adaptern till ett vägguttag, anslut den andra änden till laddningsstationen och anslut sedan surfplattan till laddningsstationen för att ladda den och använda hubbläget.

Titta på batteriikonen på surfplattans skärm för att se när surfplattan laddas. Ikonen ändras från Låg batterinivå Low battery till Batteriladdning Battery charging. Du kan också kontrollera batteriprocenten.

Tekniska specifikationer