Casta media till eller från Pixel Tablet

Du kan casta video och musik från en annan enhet till skärmen på Pixel Tablet eller casta media, hela skärmen eller en specifik app från Pixel Tablet till en annan enhet med inbyggd Chromecast, till exempel en smart-tv.

Obs! Om du vill docka Pixel Tablet eller använda hubbläget behöver du en laddningsstation med högtalare. Du kan köpa Pixel Tablet med eller utan laddningsstation eller köpa en laddningsstation separat.

Casta till Pixel Tablet

Om du vill casta media till Pixel Tablet måste du ansluta surfplattan till en laddningsstation med högtalare. Anslut surfplattan till samma wifi-nätverk som dina Cast-enheter innan du börjar.

Du kan överföra och styra musik eller video på olika Cast-enheter, inklusive

• Cast-högtalare
  • Smart Display-enheter
  • enheter med Chromecast och Google TV inbyggd.

Så här castar du musik eller video till Pixel Tablet:

1. Kontrollera att Pixel Tablet är ansluten till samma wifi-nätverk som enheten du vill casta från.
  2. Kontrollera att Pixel Tablet är ansluten till en laddningsstation med högtalare.
  3. Öppna önskad app följt av spela upp innehållet du vill casta.
  4. Tryck på Casta Casta följt av tryck på Pixel Tablets namn.
  5. Media spelas upp på Pixel Tablet.

Casta från din Pixel Tablet till en annan enhet

Du kan casta skärmen på en Pixel Tablet till en enhet med inbyggd Chromecast, till exempel en smart-tv.

Obs! När du castar skärmen till en annan enhet, till exempel en tv, blir alla dina åtgärder synliga på skärmen du castar till, inklusive aviseringar om meddelanden och inmatning av lösenord.

Casta hela skärmen till en annan enhet

1. Öppna snabbinställningarna genom att svepa nedåt från skärmens överkant på Pixel Tablet.
  2. Tryck på Casta skärmen följt av tryck på enheten du vill casta till följt av tryck på Börja casta.
    • Om rutan Casta skärmen inte visas i snabbinställningarna trycker du på Redigera Redigera följt av dra rutan Casta skärmen till avsnittet högst upp följt av tryck på Tillbaka Tillbaka.
    • Om inga skärmar visas när du trycker på Casta skärmen kontrollerar du att målenheten är på och ansluten till samma wifi-nätverk som surfplattan.
  3. Du slutar casta genom att svepa nedåt från skärmens överkant följt av tryck på Casta skärmen följt av Koppla från.

Casta en enda app till en annan enhet

Du kan casta en viss app på Pixel Tablet till en annan enhets skärm. Det är bara appen du väljer som delas på enhetens skärm.

1. Svep nedåt från skärmens överkant.
  2. Tryck på Casta skärmen följt av tryck på enheten du vill casta till följt av En enda app följt av Börja casta.
    • Om rutan Casta skärmen inte visas i snabbinställningarna trycker du på Redigera Redigera följt av dra rutan Casta skärmen till avsnittet högst upp följt av tryck på Tillbaka Tillbaka.
    • Om inga skärmar visas när du trycker på Casta skärmen kontrollerar du att målenheten är på och ansluten till samma wifi-nätverk som surfplattan.
  3. Tryck på appen du vill dela för att börja casta skärmen.
  4. Du slutar casta genom att svepa nedåt från skärmens överkant följt av tryck på Casta skärmen följt av Koppla från.
    • Obs! Du kan även stänga appen eller låsa enheten för att sluta casta.

Felsöka problem med att casta till eller från Pixel Tablet

Om Cast-ikonen inte visas

• Kontrollera att appen du använder är Cast-kompatibel.
  • Inaktivera och aktivera wifi.
  • Stäng appen och öppna den igen. Testa sedan att casta igen.

Om det inte går att casta till en enhet

• Kontrollera att enheten du vill casta till är Cast-kompatibel.
  • Inaktivera och aktivera wifi.
  • Stäng av den Cast-kompatibla enheten och sätt på den igen.