Cast medieinnhold til eller fra Pixel Tablet

Du kan caste video og musikk fra andre enheter til skjermen på Pixel Tablet, eller du kan caste medieinnhold, hele skjermen eller bestemte apper fra Pixel Tablet til andre enheter med Chromecast innebygd, for eksempel smart-TV-er.

Viktig: For å sette Pixel Tablet i dokken eller bruke Hub-modusen trenger du en ladedokk med høyttaler. Du kan kjøpe Pixel Tablet med eller uten dokk eller kjøpe en dokk separat.

Cast til Pixel Tablet

Hvis du vil caste medieinnhold til Pixel Tablet, må du sette nettbrettet i en ladedokk med høyttaler. Før du begynner, må du koble nettbrettet til det samme wifi-nettverket som cast-enhetene.

Du kan overføre og kontrollere musikk eller video på ulike cast-enheter, blant annet

• cast-høyttalere
  • smartskjermer
  • enheter med Chromecast og Google TV innebygd

Slik caster du musikk eller video til Pixel Tablet:

1. Sørg for at Pixel Tablet er koblet til det samme wifi-nettverket som enheten du vil caste fra.
  2. Sørg for at Pixel Tablet er satt i en ladedokk med høyttaler.
  3. Åpne en app og så spill av innholdet du vil caste.
  4. Trykk på Cast Cast og så trykk på navnet på Pixel Tablet.
  5. Medieinnholdet spilles av på Pixel Tablet.

Cast fra Pixel Tablet til en annen enhet

Du kan caste skjermen på Pixel Tablet til enheter med Chromecast innebygd, for eksempel smart-TV-er.

Viktig: Når du caster skjermen til en annen enhet, for eksempel en TV, er alle handlinger synlige på skjermen du caster til, inkludert når du mottar varsler om meldinger eller legger inn passord.

Cast hele skjermen til en annen enhet

1. Sveip ned fra toppen av skjermen på Pixel Tablet for å åpne hurtiginnstillingene.
  2. Trykk på Skjermcasting og så trykk på enheten du vil caste til og så trykk på Begynn å caste.
    • Gjør dette hvis ikke «Skjermcasting»-feltet vises i hurtiginnstillingene: Trykk på Endre Endre og så dra Skjermcasting-feltet til den øverste delen og så trykk på Tilbake Tilbake.
    • Hvis ikke skjermer vises når du trykker på Skjermcasting, bør du sjekke at destinasjonsenheten er på og koblet til samme wifi-nettverk som nettbrettet.
  3. For å stoppe castingen, sveip ned fra toppen av skjermenog så trykk på Skjermcasting og så Koble fra.

Cast én app til en annen enhet

Du kan caste enkeltapper på Pixel Tablet til skjermen på en annen enhet. Bare appen du velger, deles på enhetens skjerm.

1. Sveip ned fra toppen av skjermen.
  2. Trykk på Skjermcasting og så trykk på enheten du vil caste til og så Én app og så Begynn å caste.
    • Gjør dette hvis ikke «Skjermcasting»-feltet vises i hurtiginnstillingene: Trykk på Endre Endre og så dra Skjermcasting-feltet til den øverste delen og så trykk på Tilbake Tilbake.
    • Hvis ikke skjermer vises når du trykker på Skjermcasting, bør du sjekke at destinasjonsenheten er på og koblet til samme wifi-nettverk som nettbrettet.
  3. Trykk på appen du vil dele, for å begynne å caste skjermen.
  4. For å slutte å caste, sveip ned fra toppen av skjermen og så trykkpå Skjermcasting og så Koble fra.
    • Merk: Du kan også lukke appen eller låse enheten for å slutte å caste.

Feilsøk problemer med casting til eller fra Pixel Tablet

Hvis cast-ikonet ikke vises

• Sjekk at appen du bruker, er cast-kompatibel.
  • Slå wifi av og på.
  • Lukk appen, åpne den på nytt, og prøv å caste igjen.

Hvis en enhet ikke er tilgjengelig for casting

• Sjekk at enheten du vil caste til, er Cast-kompatibel.
  • Slå wifi av og på.
  • Slå den Cast-kompatible enheten av og på igjen.