Media casten naar of vanaf je Pixel Tablet

Je kunt video en muziek vanaf een ander apparaat casten naar het scherm van je Pixel Tablet, of je kunt media, je hele scherm of een specifieke app vanaf je Pixel Tablet casten naar een ander apparaat met Chromecast ingebouwd, zoals een smart-tv.

Belangrijk: Als je de Pixel Tablet wilt docken of de Hub-modus wilt gebruiken, heb je een Oplaaddock met speaker nodig. Je kunt de Pixel Tablet met of zonder dock kopen of afzonderlijk kopen.

Casten naar je Pixel Tablet

Als je media naar je Pixel Tablet wilt casten, plaats je de tablet in een Oplaaddock met speaker. Verbind voordat je begint je tablet met hetzelfde wifi-netwerk als je cast-apparaten.

Je kunt muziek of video's overzetten naar en bedienen op verschillende cast-apparaten, zoals:

• Cast-speakers
  • Smartdisplays
  • Apparaten met Chromecast en Google TV ingebouwd

Zo cast je muziek of video naar je Pixel Tablet:

1. Zorg dat je Pixel Tablet is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als het apparaat waarvan je wilt casten.
  2. Zorg dat je Pixel Tablet is aangesloten op een oplaaddock met speaker.
  3. Open de gewenste app en dan speel de content af die je wilt casten.
  4. Tik op Casten Casten en dan tik op de naam van je Pixel Tablet.
  5. De media wordt afgespeeld op je Pixel Tablet.

Casten vanaf je Pixel Tablet naar een ander apparaat

Je kunt het scherm van je Pixel Tablet casten naar een apparaat met Chromecast ingebouwd, zoals een smart-tv.

Belangrijk: Als je je scherm cast naar een ander apparaat, zoals een tv, zijn al je acties zichtbaar op het scherm waarnaar je cast, ook berichtmeldingen en wachtwoordinvoer.

Je hele scherm casten naar een ander apparaat

1. Swipe op je Pixel Tablet vanaf de bovenkant van het scherm omlaag om toegang te krijgen tot je Snelle instellingen.
  2. Tik op Scherm casten en dan tik op het apparaat waarnaar je wilt casten en dan tik op Casten starten.
    • Als de tegel Scherm casten niet in je Snelle instellingen verschijnt, tik je op Bewerken Bewerken en dan sleep de tegel Scherm casten naar het gedeelte bovenaan en dan tik op Terug Terug.
    • Als er geen schermen verschijnen als je op Scherm casten tikt, zorg je dat het bestemmingsapparaat aanstaat en met hetzelfde wifi-netwerk als je tablet is verbonden.
  3. Swipe vanaf de bovenkant van het scherm omlaag om het casten te stoppen en dan tik op Scherm casten en dan Verbinding verbreken.

Eén app naar een ander apparaat casten

Je kunt een specifieke app op je Pixel Tablet casten naar het scherm van een ander apparaat. Alleen de app die je kiest, wordt gedeeld.

1. Swipe van bovenaan het scherm naar beneden.
  2. Tik op Scherm casten en dan tik op het apparaat waarnaar je wilt casten en dan Eén app en dan Casten starten.
    • Als de tegel Scherm casten niet in je Snelle instellingen verschijnt, tik je op Bewerken Bewerken en dan sleep de tegel Scherm casten naar het gedeelte bovenaan en dan tik op Terug Terug.
    • Als er geen schermen verschijnen als je op Scherm casten tikt, zorg je dat het bestemmingsapparaat aanstaat en met hetzelfde wifi-netwerk als je tablet is verbonden.
  3. Tik op de app die je wilt delen om je scherm te casten.
  4. Swipe omlaag vanaf de bovenkant van het scherm om het casten te stoppen en dan tik op Scherm casten en dan Verbinding verbreken.
    • Opmerking: Je kunt ook de app sluiten of je apparaat vergrendelen om te stoppen met casten.

Problemen met casten naar of vanaf je Pixel Tablet oplossen

Als het Cast-icoon niet verschijnt

• Zorg dat de app die je gebruikt, werkt met Cast.
  • Zet wifi uit en weer aan.
  • Sluit de app en open deze opnieuw. Probeer daarna nog een keer te casten.

Als een apparaat niet beschikbaar is om naar te casten

• Zorg dat het apparaat waarnaar je wilt casten, werkt met Cast.
  • Zet wifi uit en weer aan.
  • Zet het apparaat dat werkt met Cast uit en weer aan.