Konfigurer Hub-modus på Pixel Tablet

Hvis du har en ladedokk med høyttaler og setter Pixel Tablet i den mens det er låst, er nettbrettet i Hub-modus.

Viktig: For å sette Pixel Tablet i dokken eller bruke Hub-modusen trenger du en ladedokk med høyttaler. Du kan kjøpe Pixel Tablet med eller uten dokk eller kjøpe en dokk separat.

Slik konfigurerer du Hub-modus på Pixel Tablet

Hva er Hub-modus?

I Hub-modus kan du få noen av de beste funksjonene fra smartskjermer når nettbrettet er låst og dokket, blant annet digital bilderamme, smarthjemkontroller, Chromecast innebygd og stemmestyrt hjelp fra Google-assistenten. Bare si «Hey Google» for å spille av musikk og videoer, få svar, slå på lys, angi nedtellinger med mer.

Tips: For å få full nytte av funksjonene i Hub-modus, koble USB-C-kabelen fra USB-porten på Pixel Tablet når du setter nettbrettet i en ladedokk med høyttaler.

Sett Pixel Tablet i dokken og ta Pixel Tablet ut av dokken

Pixel Tablet festes til ladedokken med høyttaler ved hjelp av magneter. Når nettbrettet er i dokken, lades det automatisk. Nedenfor ser du hvordan du kobler nettbrettet til og fra dokken.

Sett Pixel Tablet i dokken

Nettbrettet festes til ladedokken ved hjelp av magneter. Slik setter du nettbrettet i dokken:

1. Sett dokken på en flat overflate, og koble den til et strømuttak.
  2. Hold Pixel Tablet med kameraet øverst.
  3. Hold baksiden av nettbrettet mot forsiden av dokken, slik at kontaktene er på linje med hverandre.
  4. Før nettbrettet sakte bakover mot dokken til det festes.

Sett i og ta ut av dokken

Sett en Pixel Tablet med et Pixel Tablet-deksel i dokken

Slik setter du Pixel Tablet i dokken når det er i et Pixel Tablet-deksel (selges separat):

1. Hold Pixel Tablet med frontkameraet øverst og vendt mot deg.
  2. Sørg for at støtten er foldet inn mot baksiden av dekselet. Logoen og pogo-kontaktstiftene skal være inni ringen på støtten når den er i riktig posisjon.
  3. Hold nettbrettet slik at ringen på støtten er på linje med forsiden av dokken.
  4. Før nettbrettet sakte bakover mot dokken til det festes.
Ta Pixel Tablet ut av dokken
For å ta nettbrettet ut av dokken, ta tak i det og drei det oppover til det løsner.
Ta Pixel Tablet ut av dokken
Lås opp Pixel Tablet
For å låse opp nettbrettet, sveip opp fra bunnen av skjermen. Hvis du har konfigurert opplåsing med fingeravtrykk, legger du fingeren på av/på-knappen på nettbrettet til det låses opp.

Konfigurer Hub-modus og Google-assistenten

Når du har konfigurert Pixel Tablet, blir du bedt om å konfigurere Hub-modus. For å konfigurere Hub-modus må Pixel Tablet være dokket i en ladedokk med høyttaler.

Finn ut hvordan du konfigurerer Google-assistenten på Pixel Tablet.

Trinn 1: Sett nettbrettet i dokken og start konfigureringen av Hub-modus

Slik setter du nettbrettet i dokken og starter konfigureringen av Hub-modus:

1. Konfigurer nettbrettet ditt.
  2. Hvis du ikke har satt nettbrettet i dokken, gjør du det nå.
  3. På «Konfigurer Hub-modus»-skjermen trykker du på Fortsett.
  4. Hvis du blir bedt om det, legger du inn PIN-koden din, mønsteret ditt eller passordet ditt.

Trinn 2: Velg skjermsparer

Du kan velge hva som skal vises på skjermen til nettbrettet når det er i dokken. For å endre innstillingene for skjermspareren du velger, trykk på Tilpass. Du kan når som helst endre skjermsparer når du har konfigurert Hub-modus. Finn ut mer om skjermsparere på Pixel Tablet.

Trinn 3: Velg kontoen du vil bruke med Hub-modus

Du kan velge hovedkontoen du vil bruke med Hub-modus. Denne kontoen brukes sammen med Google Home-appen for å kontrollere enheter og tjenester, og kan brukes med Voice Match for å få personlige resultater fra Google-assistenten.

1. Trykk på kontoen du vil bruke.
    • Hvis du ikke finner kontoen din, trykker du på Bruk en annen konto og så følg veiledningen på skjermen.
  2. Trykk på OK.

Trinn 4: Legg til nettbrettet som er satt i dokken, i et rom i hjemmet

1. Trykk på hjemmet Pixel Tablet er i.
    • Hvis du ikke ser hjemmet ditt, trykker du på Legg til et nytt hjem og så følg veiledningen på skjermen.
  2. Trykk på Neste.
  3. Velg hvor dokken er plassert og så trykk på Neste.
Før du får tilgang til alle funksjonene for medie- og hjemkontroll etter at du har konfigurert Hub-modusen, må du legge til Pixel Tablet i hjemmet ditt i Google Home-appen Google Home.

Trinn 5 (valgfritt): Del enhetsstatistikk og rapporter med Google

Velg om du vil dele enhetsstatistikk og krasjrapporter med Google.

Trinn 6 (valgfritt): Velg musikk- og videotjenester

Konfigurer musikk- og videotjenestene du vil bruke med Google-assistenten. For både musikk og video kan du også velge en standardtjeneste, som brukes hvis du ikke nevner tjenesten du ønsker, i talekommandoen.

1. For å velge en standardtjeneste for musikk, velg den og så trykk på Neste.
  2. For å velge en standardtjeneste for video, velg den og så trykk på Neste.
  • For å sette Pixel Tablet i dokken og bruke Hub-modusen trenger du en ladedokk med høyttaler.
  • Det kan hende du må låse opp nettbrettet før du kan bruke talekommandoer for Google-assistenten til å spille av nyheter, radio, podcaster eller annet medieinnhold fra enkelte apper og tjenester.
Trinn 7 (valgfritt): La hvem som helst snakke med assistenten i Hub-modus

Du kan la hvem som helst, inkludert barn, si «Hey Google» for å snakke til Google-assistenten og spille av musikk, stille spørsmål, kontrollere smarthjemenheter med mer:

1. Slå på dette alternativet for å la musikk, filmer og annet spilles av når nettbrettet er låst. Denne av/på-knappen vises ikke hvis du valgte denne innstillingen da du konfigurerte nettbrettet.
  2. For å la hvem som helst snakke med assistenten i Hub-modus, trykk på Godta.

Finn ut mer om å snakke til Google-assistenten i Hub-modus.

Trinn 8: Fullfør konfigureringen av Hub-modus

1. Valgfritt: Velg tjenester du ikke har konfigurert, og følg veiledningen på skjermen.
  2. Når du er klar til å bruke Hub-modus, trykker du på Ferdig.

Finn ut mer om innstillinger for Hub-modus som du kan konfigurere og endre.

Vis eller skjul varsler eller medier på låseskjermen

1. Åpne Innstillinger-appen Innstillinger-app på enheten.
  2. Trykk på Sikkerhet og personvern og så Mer sikkerhet og personvern og så trykk på et alternativ:
    • For å vise eller skjule varsler på låseskjermen, trykk på Varsler på låseskjermen.
    • For å vise eller skjule medieavspilleren på låseskjermen, trykk på Vis medier på låseskjermen.