Feilsøk tilkoblingsproblemer

Hvis Pixel Buds mister tilkoblingen eller de er koblet til, men du ikke hører lyd fra dem, kan du feilsøke tilkoblingsproblemer for Pixel Buds ved å følge trinnene nedenfor.

Sjekk tilkoblingen mellom Pixel Buds og vertsenheten, og oppdater fastvaren

1. Bekreft at Pixel Buds og ladeetuiet er ladet.
  2. Sjekk at Bluetooth® på kildeenheten (telefonen/datamaskinen/nettbrettet) er slått på, og at Pixel Buds er i nærheten og koblet til enheten.
  3. På kildeenheten (for eksempel telefonen eller datamaskinen) slår du Bluetooth av og deretter på igjen.
  4. Vent til Pixel Buds automatisk kobles til den tidligere tilkoblede kildeenheten igjen. Dette kan ta flere sekunder. Sørg eventuelt for at kildeenheten er koblet til, ved å velge «Pixel Buds» i Bluetooth-menyen på kildeenheten.
  5. Forsikre deg om at du har den nyeste fastvaren.

Test internettilkoblingen

1. Prøv å laste ned innholdet du spiller av, for å forsikre deg om at problemet ikke har med strømming eller dårlig internettilkobling å gjøre.
  2. Sørg for at kildeenheten ikke bytter fra wifi til mobildata under testingen. Dette kan påvirke Bluetooth-tilkoblingen.
    Merk: Dette kan skje når du er like utenfor hjemmet ditt, der wifi-signalet er veldig svakt, men fortsatt koblet til.

Beveg deg bort fra enheter som kan skape forstyrrelser

Gå ut av rom med enheter som kan skape forstyrrelser, for eksempel mikrobølgeovner i bruk, trådløse høyttalere, babymonitorer, wifi-rutere og andre trådløse enheter som bruker 2,4 GHz-båndet.

Hvis du fortsatt har tilkoblingsproblemer, kan du prøve disse trinnene

1. «Glem» Pixel Buds på kildeenheten, slå av enheten du vil koble Pixel Buds til, start enheten på nytt, og koble til Pixel Buds igjen.
  2. Prøv å tilbakestille Pixel Buds.
  3. Hvis du trenger mer hjelp, kan du kontakte brukerstøtten.

Google, Pixel og relaterte logoer og merker er varemerker som tilhører Google LLC.

Bluetooth®-ordmerket og -logoen er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG, Inc.