Verbindingsproblemen oplossen

Als de Pixel Buds niet meer verbonden zijn of als ze wel verbonden zijn maar er komt geen geluid meer uit, los je de verbindingsproblemen met de Pixel Buds op via de onderstaande stappen.

De verbinding tussen de Pixel Buds en je hostapparaat checken en de firmware updaten

1. Check of je Pixel Buds en oplaadcase zijn opgeladen.
  2. Check of bluetooth® op je bronapparaat (telefoon, laptop of tablet) aanstaat en of je Pixel Buds in de buurt zijn en aan je apparaat zijn gekoppeld.
  3. Zet bluetooth uit en weer aan op je bronapparaat, bijvoorbeeld je telefoon of laptop.
  4. Wacht tot de Pixel Buds automatisch opnieuw verbinding maken met het eerder gekoppelde bronapparaat. Dit kan een paar seconden duren. Check zo nodig of je bronapparaat is verbonden door Pixel Buds te selecteren in het bluetooth-menu van het bronapparaat.
  5. Zorg dat je de nieuwste firmware hebt.

Je internetverbinding testen

1. Download de content die wordt afgespeeld om te checken of het probleem niet wordt veroorzaakt door streaming of een slechte internetverbinding.
  2. Voorkom dat het bronapparaat tijdens de test overschakelt van wifi naar mobiele data. Dit kan namelijk van invloed zijn op de bluetooth-verbinding.
    Opmerking: Dit kan bijvoorbeeld gebeuren net buiten je huis of appartement, waar het wifi-signaal zwak is maar er wel nog steeds verbinding is.

Blijf uit de buurt van andere apparaten die storing kunnen veroorzaken

Ga naar een andere ruimte als je apparaten hebt die storing kunnen veroorzaken, zoals een magnetron, draadloze speaker, babyfoon, wifi-router en andere draadloze apparaten die op de 2,4GHz-band werken.

Als je nog steeds verbindingsproblemen ondervindt, voer je deze stappen uit

1. Ontkoppel de Pixel Buds van je bronapparaat, start het apparaat dat je met je Pixel Buds wilt koppelen opnieuw op en koppel je Pixel Buds nogmaals met het apparaat.
  2. Probeer de Pixel Buds te resetten.
  3. Heb je meer hulp nodig? Neem dan contact op met support.

Google, Pixel en gerelateerde logo's en merken zijn handelsmerken van Google LLC.

Het woordmerk Bluetooth® en het bijbehorende logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc.