Diagnostikk og andre data som samles inn på Google Pixel Buds

Diagnostikk

Vi jobber hele tiden med å forbedre brukeropplevelsen med Pixel Buds. For å evaluere hvor pålitelige og brukervennlige de forskjellige funksjonene er, samt hvordan de brukes, rapporterer Google Pixel Buds-appen informasjon om hvordan du bruker appen og hodetelefonene.

Nærmere bestemt samler Google Pixel Buds-appen inn og rapporterer anonymiserte data om hvordan du bruker hodetelefonene – blant annet

• informasjon om bevegelser du kanskje bruker (for å øke volumet, redusere volumet, svare på anrop og avslutte samtaler)
  • hendelser hvor Bluetooth® kobles til eller fra
  • krasj
  • andre diagnostikk- og bruksdata

Hvis du vil deaktivere denne funksjonen, kan du fjerne avmerkingen for «Send diagnostikk» når du konfigurerer enheten for første gang. Du kan også slå den av i Google Pixel Buds-innstillingene.

1. På Pixel-telefoner med Android 10 eller nyere: Gå til Innstillinger og så System og så Programvareoppdateringer og så Appoppdateringer og så trykk på Innstillinger Innstillinger ved siden av navnet på Pixel Buds-ørepluggene som er tilkoblet.
    På andre Android-enheter: Åpne Google Pixel Buds-appen Pixel Buds.
  2. Trykk på Flere innstillinger og så Om og så slå av Send diagnostikk.

Merk: Google Assistent-innstillingene påvirkes ikke av at du slår av «Send diagnostikk».

Data

Alle data håndteres i henhold til Googles personvernregler.

Du finner mer informasjon om hvordan Google behandler dataene dine, ved å gå til siden om personvern for assistenten.

Du finner mer informasjon om hvilken informasjon Google samler inn, og hvorfor, i Google Sikkerhetssenter.

Google, Pixel, Android og relaterte logoer og merker er varemerker som tilhører Google LLC.

Bluetooth®-ordmerket og -logoen er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG, Inc.