Ringa telefonsamtal med Google Pixel Buds

Google Pixel Buds gör det enkelt att ringa och hantera telefonsamtal när du är på språng. Om du har Pixel 7 eller senare aktiverar du Klart samtalsljud för att förstärka uppringarens röst. På Pixel 8 eller Pixel 8 Pro är detta aktiverat som standard och Bluetooth Super Wideband får samtalets båda sidor att låta mer naturliga.

Svara på ett telefonsamtal

Tryck på någon av hörsnäckorna

Avsluta ett samtal

Tryck två gånger på någon av hörsnäckorna

Ignorera ett inkommande samtal

Tryck två gånger på någon av hörsnäckorna

Ring telefonsamtal med assistenten

Kräver en Android-enhet med Google Assistent.

1. Om du vill prata med assistenten trycker du länge på någon av hörsnäckorna eller säger ”Hey Google”.
  2. Säg till Google Assistent vem du vill ringa från dina kontakter. Exempel: ”Ring mamma”

Du överförs till telefonen för att aktivera kontaktbehörigheter om det inte redan är gjort.

När du har sagt till assistenten vem du vill ringa till bekräftar den din begäran (t.ex. ”Ringer mamma”) och ringer till den valda kontakten.

Du måste ha en Bluetooth-kompatibel enhet för att använda Pixel Buds som headset för ljud. Lägsta krav för operativsystem och maskinvara finns på g.co/pixelbuds/help. Internetanslutning krävs. Avgifter kan tillkomma. Google Assistent på Pixel Buds är endast tillgänglig på Android och kräver en Android-enhet med Google Assistent, ett Google-konto och en internetanslutning. Dataavgifter kan tillkomma.

Pixel Buds (2017)

Google Pixel Buds gör det enkelt att ringa och hantera telefonsamtal när du är på språng.

Ringa ett samtal

1. Tala med assistenten genom att trycka länge på den högra hörsnäckan.
  2. Säg till Google Assistent vem du vill ringa från dina kontakter.

Exempel: ”Ring mamma”
Obs! Du överförs till telefonen för att aktivera kontaktbehörigheter om det inte redan är gjort.

När du har sagt till assistenten vem du vill ringa till bekräftar den din begäran (t.ex. ”Ringer mamma”) och ringer till den valda kontakten.

Du måste ha en Bluetooth-kompatibel enhet för att kunna använda Google Pixel Buds som headset för ljud. Lägsta krav för operativsystem och maskinvara finns på https://g.co/pixelbuds/help. Internetanslutning krävs. Avgifter kan tillkomma.
Google Assistent på Google Pixel Buds är endast tillgänglig på Android och kräver en Android-enhet med Google Assistent och en dataanslutning. Dataavgifter kan tillkomma. Minimikrav finns på g.co/headphones/help. Kräver ett Google-konto för fullständig åtkomst till funktioner.

Svara på ett samtal

Tryck på den högra hörsnäckan om du vill svara på inkommande samtal.

Avsluta ett samtal

Tryck länge på höger hörsnäcka för att avsluta samtalet.

Obs! Det går även att ignorera ett inkommande samtal med den här rörelsen.

Google, Pixel, Android och tillhörande märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC.

Bluetooth®-ordmärket och tillhörande logotyp är registrerade varumärken som tillhör Bluetooth SIG, Inc.