Foretag telefonopkald med Google Pixel Buds

Med Google Pixel Buds kan du nemt foretage og administrere telefonopkald, mens du er på farten. Hvis du har en Pixel 7 eller nyere, kan du aktivere Klar opkaldslyd for at forstærke den anden persons stemme. På Pixel 8 eller Pixel 8 Pro er denne funktion aktiveret som standard, og Bluetooth-superbredbånd gør opkaldslyden mere naturlig for begge deltagere i samtalen.

Besvar et telefonopkald

Tryk på en af øretelefonerne

Afslut et telefonopkald

Tryk to gange på en af øretelefonerne

Ignorer et indgående opkald

Tryk to gange på en af øretelefonerne

Foretag et telefonopkald med Assistent

Kræver en Android-enhed med indbygget Assistent.

1. Du kan tale til Assistent ved at holde fingeren på en af øretelefonerne eller ved at sige "Hey Google".
  2. Fortæl Google Assistent, hvem du vil ringe til fra Kontakter. Eksempel: "Ring til mor"

Du omdirigeres til din telefon for at aktivere kontakttilladelser, hvis du ikke allerede har gjort det.

Når du har fortalt Assistent, hvem du vil ringe til, bekræfter den din anmodning (f.eks. "Ringer til mor" og begynder at ringe til den valgte kontakt.

Du skal have tilknyttet en Bluetooth-aktiveret enhed for at bruge Pixel Buds som lydheadset. Du kan se minimumskravene til OS og hardware på g.co/pixelbuds/help. Kræver en internetforbindelse. Der kan blive pålagt gebyrer. Google Assistent er kun tilgængelig på Pixel Buds via Android og kræver en Android-enhed med indbygget Assistent, en Google-konto og internetforbindelse. Der opkræves muligvis datatakster.

Pixel Buds (2017)

Med Google Pixel Buds kan du nemt administrere telefonopkald, når du er på farten.

Foretag et telefonopkald

1. Hold fingeren nede på den højre øretelefon for at tale med Assistent.
  2. Fortæl Google Assistent, hvem du vil ringe til fra Kontakter.

Eksempel: "Ring til mor"
Bemærk! Du bliver omdirigeret til din telefon, så du kan aktivere kontakttilladelser, hvis du ikke allerede har gjort det.

Når du har fortalt Assistent, hvem du vil ringe til, bekræfter den din anmodning (f.eks. "Ringer til mor" og begynder at ringe til den valgte kontakt.

Du skal have tilknyttet en Bluetooth-aktiveret enhed for at bruge Google Pixel Buds som headset. Du kan se minimumskravene til OS og hardware på https://g.co/pixelbuds/help. Kræver en internetforbindelse. Der kan blive pålagt gebyrer.
Google Assistent er desuden kun tilgængelig på Google Pixel Buds via Android og kræver en Android-enhed med indbygget Assistent og dataforbindelse. Der opkræves muligvis datatakster. Se minimumskravene på g.co/headphones/help. Fuld adgang til funktionerne kræver en Google-konto.

Besvar et opkald

For at besvare et indgående telefonopkald skal du bare trykke på den højre øretelefon.

Afslut et telefonopkald

Når din samtale er slut, kan du holde fingeren nede på den højre øretelefon for at afslutte opkaldet.

Bemærk! Du kan også bruge denne bevægelse til at ignorere et indgående opkald.

Google, Pixel, Android og relaterede mærker og logoer er varemærker tilhørende Google LLC.

Bluetooth®-ordmærket og -logoet er registrerede varemærker, der tilhører Bluetooth SIG, Inc.