Ladeindikator og statuslampe for Google Pixel Buds

Google Pixel Buds Pro varer i opptil 11 timer før de må lades, og med etuiet for trådløs lading får du totalt opptil 31 timers lyttetid. Når aktiv støyreduksjon er på, kan du få opptil 7 timers lyttetid – og totalt opptil 20 timers lyttetid med ladeetuiet.1

Med Google Pixel Buds og Google Pixel Buds A-Series får du opptil 5 timers lyttetid og opptil 2,5 timers taletid før du må legge dem til lading i ladeetuiet for Google Pixel Buds. Når ladeetuiet er fulladet, har det nok strøm til flere ladinger for ørepluggene. Dermed kan du få opptil 24 timers lyttetid og opptil 12 timers taletid.2

How To Charge Google Pixel Buds Pro | Google Pixel Buds Pro

Slik lader du Pixel Buds

Pixel Buds-etuiet har et batteri, og ørepluggene kan lades i det uten at selve ladeetuiet er koblet til en strømkilde.

1. Pass på at L- og R-indikatorene på ørepluggene stemmer overens med de magnetiske sporene i ladeetuiet, og sett inn ørepluggene.
  2. Roter ørepluggene til magneten holder dem på plass. Statuslampen skal blinke raskt for hver øreplugg.
Google Pixel Buds Google Pixel Buds A-Series Google Pixel Buds Pro

Google Pixel Buds: Du kan se et oransje lys øverst mellom ørepluggene når lokket er åpent. Dette indikerer at en av – eller begge – ørepluggene lades. Pixel Buds kan lades med lokket til etuiet åpent eller lukket.

Google Pixel Buds Pro og Google Pixel Buds A-Series: Du kan se et oransje lys på forsiden av det åpne dekselet. Pixel Buds kan lades med lokket til etuiet åpent eller lukket.

Slik lader du ladeetuiet for Pixel Buds

Du kan lade ladeetuiet for Pixel Buds ved å koble det til en strømkilde med USB-A-til-USB-C®-kabelen som følger med. Du finner USB-porten nederst på ladeetuiet.

Google Pixel Buds: Etuiet støtter også trådløs lading og er Qi-sertifisert. Du kan se et oransje lys nederst på etuiet ved USB-porten, som indikerer at Pixel Buds-etuiet lades. Etuiet kan lades med lokket åpent eller lukket.

Google Pixel Buds Pro og Google Pixel Buds A-Series: Et oransje lys på forsiden av det lukkede etuiet viser at Pixel Buds-etuiet lades. Etuiet kan lades med lokket åpent eller lukket.

Google Pixel Buds Google Pixel Buds A-Series Google Pixel Buds Pro

Trådløs lading

Du kan lade ladeetuiet for Pixel Buds (2. generasjon) og Pixel Buds Pro trådløst med en Qi-sertifisert lader (selges separat av andre forhandlere).

Qi-sertifiserte ladere oppfyller sikkerhetsstandardene for trådløs lading angitt av Wireless Power Consortium (WPC). Eksempler på Qi-sertifiserte ladere: Pixel Stand, Belkin og Mophie-ladematter.

Du kan sjekke om den trådløse laderen er Qi-sertifisert, ved å se etter Qi-logoen. Du kan også se i brukerhåndboken som fulgte med laderen.

Viktig

• Bare ladeetuiene for Pixel Buds (2. generasjon) og Pixel Buds Pro kan lades trådløst.
  • Bruk bare trådløse ladere som er Qi-sertifiserte.
  • Hvis du ikke bruker kompatibelt ladetilbehør, kan det føre til brann, elektrisk støt, personskade eller skader på enheten og tilbehøret.

Sjekk batterinivået (bare Android)

Du kan sjekke batterinivået for Pixel Buds og ladeetuiet på forskjellige måter:

Google Pixel Buds-appen

1. Sjekk at Bluetooth® er slått på, og at Pixel Buds er koblet til enheten din.
    • Pixel: Gå til Bluetooth-menyen og trykk på innstillingsikonet ved siden av navnet på Pixel Buds
    • Andre Android-enheter: Se etter Google Pixel Buds-appen i app-uttrekksmenyen
  2. Batterinivåene for hver Pixel Buds-øreplugg vises på hovedskjermen.

Varsel

1. Åpne ladeetuiet med begge ørepluggene inni ved siden av en tilkoblet telefon med Android 6.0 eller nyere. Rask parring og posisjonsrapportering må være slått på.
  2. På telefonen kan du se et varsel med batterinivået for Pixel Buds.

Hva betyr lysene på ladeetuiet for Pixel Buds?

Google Pixel Buds Pro

LED-lyset for Pixel Buds Pro viser statusen for ørepluggene eller etuiet, avhengig av om det er åpent eller lukket:

• Åpent etui: Batteristatusen for ørepluggene vises
  • Lukket etui: Batteristatusen for ladeetuiet vises

Statuslampen for Pixel Buds Pro-ladeetuiet

Statuslampen for ørepluggene (åpent etui): For å sjekke batterinivået på Pixel Buds raskt når de er i ladeetuiet, kan du åpne lokket på ladeetuiet. Hvis de er fulladet, lyser statuslampen hvitt. Hvis en av ørepluggene lades, lyser statuslampen oransje.

Lyser hvitt

Pixel Buds er fulladet.

Lyser oransje

Én av eller begge ørepluggene lades.

Blinker hvitt

Pixel Buds er i tilkoblingsmodus. Tilkoblingsmodusen starter automatisk hvis du trykker og holder på parringsknappen i 3 sekunder under konfigureringen av en ny enhet.

Bytter mellom hvitt og oransje

Pixel Buds prøver å koble til, men en av dem sitter ikke som den skal, i ladeetuiet. Prøv å lukke lokket – og åpne det på nytt – for å justere ørepluggene.

Blinker oransje

Pixel Buds har fortsatt strøm igjen, men ladeetuiet har mindre enn 20 %.

Statuslampen for etuiet (lukket deksel): Lyset på forsiden av et lukket ladeetui viser batterinivået til selve Pixel Buds Pro-ladeetuiet når det er koblet til strøm, eller når lokket nylig er lukket. Hvis ingen lys er synlige når du utfører disse handlingene, er det ikke nok strøm på batteriet til å lade ørepluggene.

Lyser hvitt

Batteriet til Pixel Buds-ladeetuiet er fullt eller har nok strøm til å lade ørepluggene helt opp minst én gang.

Blinker oransje

Batteriet i ladeetuiet for Pixel Buds har mindre enn 20 % strøm igjen (mindre enn én fullading av ørepluggene).

Lyser oransje

Batteriet til ladeetuiet for Pixel Buds lades.

Google Pixel Buds A-Series

LED-lyset for Pixel Buds A-Series viser statusen for ørepluggene eller etuiet, avhengig av om det er åpent eller lukket:

• Åpent etui: Batteristatusen for ørepluggene vises
  • Lukket etui: Batteristatusen for ladeetuiet vises

Statuslampen for Pixel Buds A-Series-ladeetuiet

Statuslampen for ørepluggene (åpent etui): For å sjekke batterinivået på Pixel Buds raskt når de er i ladeetuiet, kan du åpne lokket på ladeetuiet. Hvis de er fulladet, lyser statuslampen hvitt. Hvis en av ørepluggene lades, lyser statuslampen oransje.

Lyser hvitt

Pixel Buds er fulladet.
Lyser oransje Én av eller begge ørepluggene lades.

Blinker hvitt Pixel Buds er i tilkoblingsmodus. Tilkoblingsmodusen starter automatisk hvis du trykker og holder på parringsknappen i 3 sekunder under konfigureringen av en ny enhet.

Bytter mellom hvitt og oransje

Pixel Buds prøver å koble til, men en av dem sitter ikke som den skal, i ladeetuiet. Prøv å lukke lokket – og åpne det på nytt – for å justere ørepluggene.

Blinker oransje Pixel Buds har fortsatt strøm igjen, men ladeetuiet er tomt for strøm.

Statuslampen for etuiet (lukket deksel): Lyset på forsiden av et lukket ladeetui viser batterinivået til selve Pixel Buds A-Series-ladeetuiet når det er koblet til strøm, når lokket nylig er lukket, eller etter at du trykker på knappen på baksiden av etuiet når det er lukket. Hvis ingen lys er synlige når du utfører disse handlingene, er det ikke nok strøm på batteriet til å lade ørepluggene.

Lyser hvitt

Batteriet til Pixel Buds-ladeetuiet er fullt eller har nok strøm til å lade ørepluggene helt opp minst én gang.
Blinker oransje Batteriet i ladeetuiet for Pixel Buds har mindre enn 20 % strøm igjen (mindre enn én fullading av ørepluggene).

Lyser oransje Batteriet til ladeetuiet for Pixel Buds lades.

Google Pixel Buds

Ladeetuiet for Pixel Buds har to lys – ett på innsiden av etuiet mellom ørepluggene, og ett på forsiden av etuiet i nærheten av USB-porten:

• Lyset på innsiden: viser status for tilkobling og batteri for ørepluggene
  • Lyset på utsiden: viser batteristatusen for ladeetuiet

Statuslampe for Pixel Buds-ladeetui

Statuslampen for ørepluggene (lyset på innsiden): For å sjekke batterinivået på Pixel Buds raskt når de er i ladeetuiet, kan du åpne lokket på ladeetuiet. Hvis de er fulladet, lyser statuslampen for ørepluggene hvitt på innsiden av etuiet. Hvis en av ørepluggene lades, lyser statuslampen oransje.

Lyser hvitt

Pixel Buds er fulladet.

Lyser oransje

Én av eller begge ørepluggene lades.

Blinker hvitt

Pixel Buds er i tilkoblingsmodus. Tilkoblingsmodusen starter automatisk hvis du trykker og holder på parringsknappen i 3 sekunder under konfigureringsprosessen.

Bytter mellom hvitt og oransje

Pixel Buds prøver å koble til, men en av dem sitter ikke som den skal, i ladeetuiet. Prøv å lukke lokket – og åpne det på nytt – for å justere ørepluggene.

Blinker oransje

Pixel Buds har fortsatt strøm igjen, men ladeetuiet er tomt for strøm.

Statuslampen for etuiet (lyset på utsiden): Lyset på utsiden av etuiet i nærheten av USB-porten viser batterinivået til selve Pixel Buds-ladeetuiet når det er koblet til strøm, eller når lokket er åpent. Hvis ingen lys er synlige, er det ikke nok batteri til å lade ørepluggene.

Lyser hvitt

Batteriet til Pixel Buds-ladeetuiet er fullt eller har nok strøm til å lade ørepluggene helt opp minst én gang.

Blinker oransje

Batteriet i ladeetuiet for Pixel Buds har mindre enn 20 % strøm igjen (mindre enn én fullading av ørepluggene).

Lyser oransje

Batteriet til ladeetuiet for Pixel Buds lades.

Feilsøking av ladeproblemer

Feilsøk Pixel Buds-ladeetuiet eller -ørepluggene hvis de ikke lades.

Trinn 1: Forsikre deg om at Pixel Buds er rene, at ladeetuiet har strøm, og at ladekabelen er tilgjengelig

1. Rengjør ladekontaktene på ørepluggene og i etuiet. Finn ut hvordan du rengjør Pixel Buds.
  2. Lad ladeetuiet helt opp med USB-A-til-USB-C®-kabelen som følger med. Statuslampen på etuiet skal vise om det lades. Finn ut hvordan du lader ladeetuiet.
  3. Forsikre deg om at ladekabelen (USB-A-til-USB-C-kabelen som følger med) er tilgjengelig, og at den ikke er skadet eller har hindringer.

For trådløs lading: Prøv å flytte etuiet litt rundt på ladeoverflaten.

Trinn 2: Plasser Pixel Buds i etuiet igjen

1. For å sikre god kontakt med etuiet, sørg for at øretuppene er godt festet til ørepluggene.
  2. Plasser Pixel Buds i ladeetuiet.
  3. Statuslampen for ørepluggene skal blinke når du plasserer hver av ørepluggene i etuiet. Hvis statuslampen ikke lyser, kan du prøve å justere ørepluggen forsiktig til du ser at lyset tennes. Du kan også prøve å lukke lokket og så åpne det igjen. Da finjusteres ørepluggene, slik at de sitter akkurat som de skal.

Trinn 3: Lad Pixel Buds i 30 minutter

1. Når ørepluggene er i ladeetuiet, kobler du ladeetuiet til en strømkilde med USB-A-til-USB-C®-kabelen som følger med.
  2. Lad Pixel Buds i 30 minutter før du prøver å koble dem til på nytt. Finn ut hvordan du kobler til Pixel Buds.

Trinn 4: Hvis Pixel Buds fortsatt ikke lades, bør du tilbakestille både Pixel Buds og ladeetuiet

Hvis de ikke tar til seg strøm, kan du tilbakestille Google Pixel Buds.

Pixel Buds (1. generasjon)

Når du følger disse enkle trinnene, kan du lade Google Pixel Buds raskt og enkelt.

Lad trygt. Før du lader, må du lese og følge sikkerhetsinformasjonen om lading av Google Pixel Buds, som du finner her eller i «Vær trygg»-veiledningen som følger med Google Pixel Buds.

Slik lader du Google Pixel Buds

Pass på at L- og R-indikatorene på Pixel Buds stemmer overens med de magnetiske lommene i ladeetuiet.

Når de er koblet til, bør du dytte litt ned på dem for å forsikre deg om at ladestiftene har god kontakt. Når du har lagt ørepluggene i sporene, kan du feste ledningen ved å vikle den rundt kanten av ladeetuiet, slik at du kan ha med deg Pixel Buds mens de lades.

Et grønt LED-lys vises for å indikere at Pixel Buds lades.

Ladeetuiet må lukkes for at Pixel Buds skal kunne lades skikkelig.

Slik lader du Google Pixel Buds-etuiet

Koble ladeetuiet til en strømkilde med USB-C™-til-USB-A-kabelen som følger med.

Det tar 1,5 timer å lade opp ladeetuiet for Pixel Buds fra 0 % til 100 %.

Når bør jeg lade Pixel Buds?

Med Google Pixel Buds får du opptil 5 timers lyttetid med én lading. Når du nærmer deg 5 timers bruk, må du legge Pixel Buds i ladeetuiet for å lade dem. Når ladeetuiet er fulladet, har det nok strøm til flere ladinger for Pixel Buds. Dermed kan du få opptil 24 timers lyttetid.

For å minne deg på når du bør lade Google Pixel Buds, varsler ørepluggene deg om lavt batterinivå på 25 %, 10 %, 5 % og rett før de går tom for strøm.

Statistikken for batteritiden til Google Pixel Buds er omtrentlig og basert på lyttetid, lydkontroll og andre faktorer. De faktiske resultatene kan variere. Etuiet må være tilstrekkelig ladet. Testingen ble gjennomført i september 2017 på en førproduksjonsversjon av Pixel Buds som var koblet til en førproduksjonsversjon av Pixel 2-telefonen. De totale lyttetidene er omtrentlige og måles ved å bruke fulladede Google Pixel Buds og et fulladet ladeetui for den første oppladingen. De faktiske resultatene kan variere. Batteritestingen for Google Pixel Buds ble gjennomført i september 2017 på en førproduksjonsversjon av Pixel Buds som var koblet til en førproduksjonsversjon av Pixel 2-telefonen.

Slik sjekker du batterinivået på Pixel Buds

Bluetooth-innstillinger (krever Pixel 2- eller Pixel 2 XL-telefon)

Innstillinger for hodetelefoner via Google-assistenten

1. Trykk og hold på knappen i midten på telefonen for å aktivere Google-assistenten
  2. Trykk på Innstillinger for hodetelefoner
  3. Enhetsinnstillingene viser også batterinivået for Pixel Buds

Pixel Buds i ladeetuiet

1. For å sjekke batterinivået på Pixel Buds raskt når de er i ladeetuiet, kan du trykke på etuiknappen eller åpne lokket på ladeetuiet.
    Button located above right Pixel Bud in charging case
  2. Hvis du ser et grønt LED-lys, betyr det at Pixel Buds er klare til bruk. Hvis du ser et gult LED-lys, betyr det at batterinivået i Pixel Buds er kritisk lavt.
Ett LED-lys som lyser grønt Pixel Buds-batteriet er fulladet
Ett LED-lys som blinker grønt Pixel Buds lades
Ett LED-lys som blinker gult Pixel Buds-batterinivået er kritisk lavt

Slik sjekker du batterinivået for ladeetuiet

1. Hvis ladeetuiet er tomt, viser de hvite LED-lysene batterinivået til selve etuiet.
  2. Hvis Pixel Buds er i ladeetuiet, kan du trykke på etuiknappen for å bytte mellom batteriene i Pixel Buds-ørepluggene og batteriet i ladeetuiet.
Tre hvite LED-lys som lyser Etuiet har 75 % eller mer batteri
To hvite LED-lys som lyser Etuiet har 50–75 % batteri
Ett hvitt LED-lys som lyser Etuiet har mellom 25 og 50 % batteri
Ett gult LED-lys som lyser Etuiet har kritisk lavt batterinivå

1Alle lyttetider er omtrentlige og målt ved samtale eller avspilling av musikk med førproduksjonsversjoner av maskinvare og programvare, med Pixel Buds Pro og etui som var ladet helt opp, og med andre funksjoner deaktivert. Etuiet brukes til å lade Pixel Buds Pro. Ladetidene er omtrentlige. Ved bruk av andre funksjoner reduseres batterilevetiden. Batterilevetiden avhenger av enheten du bruker, hvilke funksjoner som er aktivert, bruken, omgivelsene og mange andre faktorer. Den faktiske batterilevetiden kan være kortere.

2Alle lyttetider er omtrentlige og er målt ved samtale og avspilling av musikk med førproduksjonsversjoner av enhetene og programvaren, med Pixel Buds og etui som var ladet helt opp. Etuiet brukes til å lade Pixel Buds når batteriene er tomme. Ladetidene er omtrentlige. Ved bruk av andre funksjoner reduseres batterilevetiden. Batterilevetiden avhenger av enheten du bruker, hvilke funksjoner som er aktivert, bruken, omgivelsene og mange andre faktorer. Den faktiske batterilevetiden kan være kortere.

Google, Pixel, Android og relaterte logoer og merker er varemerker som tilhører Google LLC.
Bluetooth®-ordmerket og -logoen er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG, Inc.
USB-C® er et registrert varemerke som tilhører USB Implementers Forum.