Oplaad- en statuslampjes van de Google Pixel Buds

De Google Pixel Buds Pro gaan tot 11 uur mee voordat je ze moet opladen en hebben tot 31 uur totale luistertijd als je de draadloze oplaadcase gebruikt. Als de actieve ruisonderdrukking aanstaat, heb je tot 7 uur luistertijd met de oordopjes en tot 20 uur totale luistertijd met de oplaadcase.1

De Google Pixel Buds en de Google Pixel Buds A-Series hebben tot 5 uur luistertijd en tot 2,5 uur gesprekstijd voordat je ze weer moet opladen in de oplaadcase voor Google Pixel Buds. Als de oplaadcase volledig is opgeladen, bevat deze meerdere ladingen voor je oordopjes, zodat je tot 24 uur luistertijd en tot 12 uur gesprekstijd hebt.2

How To Charge Google Pixel Buds Pro | Google Pixel Buds Pro

Je Pixel Buds opladen

De Pixel Buds-oplaadcase bevat een batterij waardoor je je oordopjes kunt opladen zonder de oplaadcase op dat moment zelf aan te sluiten op een voedingsbron.

1. Let goed op de letters L en R op de oordopjes en plaats de oordopjes in de bijbehorende magneetpods van de oplaadcase.
  2. Draai de oordopjes totdat de magneet ze stevig vastklemt. Het statuslampje knippert snel bij elk oordopje.
Google Pixel Buds Google Pixel Buds A-Series Google Pixel Buds Pro

Voor de Google Pixel Buds: Wanneer de oplaadcase open is, brandt bovenaan tussen de oordopjes een oranje lampje. Dit geeft aan dat een of beide oordopjes worden opgeladen. Je kunt de Pixel Buds opladen met het deksel van de case open of dicht.

Voor de Google Pixel Buds Pro en de Google Pixel Buds A-Series: Aan de voorkant van de geopende case verschijnt een oranje lampje. Je kunt de Pixel Buds opladen met het deksel van de case open of dicht.

De Pixel Buds-oplaadcase opladen

Als je de Pixel Buds-oplaadcase wilt opladen, sluit je de oplaadcase aan op een voedingsbron via de meegeleverde USB-A-naar-USB-C®-kabel. De USB-poort zit aan de onderkant van de oplaadcase.

Voor de Google Pixel Buds: De case biedt aan de achterkant ook draadloos opladen en is Qi-gecertificeerd. Bij de USB-poort aan de onderkant van de case geeft een oranje lampje aan dat de Pixel Buds-oplaadcase wordt opgeladen. Je kunt de case opladen met het deksel open of dicht.

Voor de Google Pixel Buds Pro en de Google Pixel Buds A-Series: Aan de voorkant van je gesloten case geeft een oranje lampje aan dat de Pixel Buds-oplaadcase wordt opgeladen. Je kunt de case opladen met het deksel open of dicht.

Google Pixel Buds Google Pixel Buds A-Series Google Pixel Buds Pro

Draadloos opladen

Je kunt de oplaadcases voor de Pixel Buds (2e generatie) en de Pixel Buds Pro draadloos opladen met een Qi-gecertificeerde oplader (los verkrijgbaar bij andere verkopers).

Qi-gecertificeerde opladers voldoen aan de veiligheidsnormen voor draadloos opladen van het Wireless Power Consortium (WPC). Voorbeelden van Qi-gecertificeerde opladers: Pixel Stand, Belkin en Mophie-oplaadmatten.

Het Qi-logo op een draadloze oplader betekent dat deze Qi-gecertificeerd is. Deze informatie vind je ook in de gebruikershandleiding die bij de oplader is meegeleverd.

Belangrijk

• Je kunt alleen de oplaadcases voor de Pixel Buds (2e generatie) en de Pixel Buds Pro draadloos opladen.
  • Gebruik alleen een Qi-gecertificeerde draadloze oplader.
  • Het gebruik van niet-compatibele oplaadaccessoires kan leiden tot brand, elektrische schokken, letsel, of schade aan het apparaat en de accessoires.

De batterijlading checken (alleen Android)

Je kunt het batterijniveau van de Pixel Buds en oplaadcase op verschillende manieren checken:

Google Pixel Buds-app

1. Zorg dat Bluetooth® aanstaat en dat je Pixel Buds zijn verbonden met je apparaat.
    • Pixel: Ga naar het bluetooth-menu en tik op het instellingenicoon naast de naam van je Pixel Buds.
    • Andere Android-apparaten: Zoek de Google Pixel Buds-app in je app-lade.
  2. Het batterijniveau van de Pixel Buds voor elk oordopje wordt op het hoofdscherm weergegeven.

Melding

1. Open de oplaadcase met beide oordopjes erin naast een gekoppelde telefoon met Android 6.0 of hoger. Snel koppelen en Locatiemelding moeten aanstaan.
  2. Je telefoon toont een melding met het batterijniveau van je Pixel Buds.

Wat betekenen de lampjes op de Pixel Buds-oplaadcase?

Google Pixel Buds Pro

Het ledlampje van de Pixel Buds Pro geeft de status van de oordopjes of case aan, afhankelijk van of de case open of dicht is.

• Geopende case: geeft de batterijstatus van je oordopjes aan
  • Gesloten case: geeft de batterijstatus van je oplaadcase aan

Statuslampjes van de Pixel Buds Pro-oplaadcase

Statuslampje van oordopjes (geopende case): Open de case als je het batterijniveau van je Pixel Buds snel wilt checken terwijl ze in de oplaadcase zitten. Als ze volledig zijn opgeladen, brandt het statuslampje wit. Als een van de oordopjes wordt opgeladen, brandt het statuslampje oranje.

Brandt wit

De Pixel Buds zijn volledig opgeladen.

Brandt oranje

Een of beide oordopjes worden opgeladen.

Knippert wit

De Pixel Buds staan in de koppelingsstand. De koppelingsstand wordt automatisch gestart als je de koppelingsknop 3 seconden ingedrukt houdt tijdens het instellen met een nieuw apparaat.

Afwisselend wit/oranje

De Pixel Buds proberen te koppelen, maar een van de oordopjes zit niet goed in de oplaadcase. Sluit het deksel en open het weer om de oordopjes opnieuw uit te lijnen.

Knippert oranje

De Pixel Buds zijn nog opgeladen, maar het batterijniveau van de oplaadcase is minder dan 20%.

Statuslampje van oplaadcase (deksel gesloten): Het lampje aan de voorkant van een gesloten oplaadcase geeft het batterijniveau van de oplaadcase voor de Pixel Buds Pro aan als deze op de voeding is aangesloten of als het deksel kort geleden is gesloten. Als er geen lampjes verschijnen terwijl je deze acties uitvoert, is het batterijniveau te laag om de oordopjes op te laden.

Brandt wit

De Pixel Buds-oplaadcase is volledig opgeladen of kan de oordopjes minimaal 1 keer volledig opladen.

Knippert oranje

Het batterijniveau van de Pixel Buds-oplaadcase is minder dan 20% (de oordopjes kunnen minder dan 1 keer volledig worden opgeladen).

Brandt oranje

De batterij van de Pixel Buds-oplaadcase wordt opgeladen.

Google Pixel Buds A-Series

Het ledlampje van de Pixel Buds A-Series geeft de status van de oordopjes of case aan, afhankelijk van of de case open of dicht is:

• Geopende case: geeft de batterijstatus van je oordopjes aan
  • Gesloten case: geeft de batterijstatus van je oplaadcase aan

Statuslampjes van de oplaadcase voor de Pixel Buds A-Series

Statuslampje van oordopjes (geopende case): Open de case als je het batterijniveau van je Pixel Buds snel wilt checken terwijl ze in de oplaadcase zitten. Als ze volledig zijn opgeladen, brandt het statuslampje wit. Als een van de oordopjes wordt opgeladen, brandt het statuslampje oranje.

Brandt wit

De Pixel Buds zijn volledig opgeladen.
Brandt oranje Een of beide oordopjes worden opgeladen.

Knippert wit De Pixel Buds staan in de koppelingsstand. De koppelingsstand wordt automatisch gestart als je de koppelingsknop 3 seconden ingedrukt houdt tijdens het instellen met een nieuw apparaat.

Afwisselend wit/oranje

De Pixel Buds proberen te koppelen, maar een van de oordopjes zit niet goed in de oplaadcase. Sluit het deksel en open het weer om de oordopjes opnieuw uit te lijnen.

Knippert oranje De Pixel Buds zijn nog opgeladen, maar de oplaadcase niet.

Statuslampje van oplaadcase (gesloten case): Het lampje aan de voorkant van een gesloten oplaadcase geeft het batterijniveau van de oplaadcase voor de Pixel Buds A-Series aan als deze op de voeding is aangesloten, als het deksel kort geleden is gesloten of als je op de knop achterop de case drukt wanneer de case is gesloten. Als er geen lampjes verschijnen terwijl je deze acties uitvoert, is het batterijniveau te laag om de oordopjes op te laden.

Brandt wit

De Pixel Buds-oplaadcase is volledig opgeladen of kan de oordopjes minimaal 1 keer volledig opladen.
Knippert oranje Het batterijniveau van de Pixel Buds-oplaadcase is minder dan 20% (de oordopjes kunnen minder dan 1 keer volledig worden opgeladen).

Brandt oranje De batterij van de Pixel Buds-oplaadcase wordt opgeladen.

Google Pixel Buds

De oplaadcase voor de Pixel Buds heeft 2 lampjes, 1 in de case tussen de oordopjes en 1 bij de USB-poort aan de voorkant van de case:

• Lampje in de case: toont de koppelings- en batterijstatus van de oordopjes
  • Lampje aan de buitenkant: toont de batterijstatus van je oplaadcase

Statuslampjes voor de Pixel Buds-oplaadcase

Statuslampje van oordopjes (lampje in de case): Open de case als je snel het batterijniveau van je Pixel Buds wilt checken terwijl ze in de oplaadcase zitten. Als ze volledig zijn opgeladen, brandt het statuslampje van de oordopjes in de case wit. Als een van de oordopjes wordt opgeladen, brandt het statuslampje oranje.

Brandt wit

De Pixel Buds zijn volledig opgeladen.

Brandt oranje

Een of beide oordopjes worden opgeladen.

Knippert wit

De Pixel Buds staan in de koppelingsstand. De koppelingsstand wordt automatisch gestart als je de koppelingsknop 3 seconden ingedrukt houdt tijdens het instellen.

Afwisselend wit/oranje

De Pixel Buds proberen te koppelen, maar een van de oordopjes zit niet goed in de oplaadcase. Sluit het deksel en open het weer om de oordopjes opnieuw uit te lijnen.

Knippert oranje

De Pixel Buds zijn nog opgeladen, maar de oplaadcase niet.

Statuslampje van oplaadcase (lampje aan de buitenkant): Het lampje bij de USB-poort aan de buitenkant van de case geeft het batterijniveau van de Pixel Buds-oplaadcase aan als deze is aangesloten of als het deksel is geopend. Als er geen lampje brandt, is het batterijniveau te laag om de oordopjes op te laden.

Brandt wit

De Pixel Buds-oplaadcase is volledig opgeladen of kan de oordopjes minimaal 1 keer volledig opladen.

Knippert oranje

Het batterijniveau van de Pixel Buds-oplaadcase is minder dan 20% (de oordopjes kunnen minder dan 1 keer volledig worden opgeladen).

Brandt oranje

De batterij van de Pixel Buds-oplaadcase wordt opgeladen.

Problemen met opladen oplossen

Als je Pixel Buds-oplaadcase of -oordopjes niet worden opgeladen, hebben we hier stappen om het probleem op te lossen.

Stap 1: Zorg dat je Pixel Buds schoon zijn, de oplaadcase is opgeladen en dat je de oplaadkabel bij de hand hebt

1. Maak de contactpunten op de oordopjes en in de case schoon. Hier vind je hoe je de Pixel Buds schoonmaakt.
  2. Laad de oplaadcase helemaal op met de meegeleverde USB-A-naar-USB-C®-kabel. Het statuslampje van de oplaadcase geeft aan of deze wordt opgeladen. Kom meer te weten over het opladen van de oplaadcase.
  3. Gebruik de oplaadkabel (de meegeleverde USB-A-naar-USB-C-kabel) en check dat deze niet beschadigd is of wordt gehinderd door obstakels.

Voor draadloos opladen: probeer de case opnieuw uit te lijnen op het oplaadoppervlak.

Stap 2: Plaats je Pixel Buds terug in de case

1. Zorg dat de oorkussentjes goed zijn bevestigd aan de oordopjes, zodat ze goed contact maken met de case.
  2. Plaats de Pixel Buds in de oplaadcase.
  3. Het statuslampje van de oordopjes zou moeten knipperen wanneer je elk oordopje in de case plaatst. Als het statuslampje niet brandt, probeer je het oordopje voorzichtig te bewegen totdat het lampje brandt. Je kunt ook proberen het deksel van de oplaadcase te sluiten en weer te openen. Zo kun je de oordopjes op precies de juiste plek in de case krijgen.

Stap 3: Laad je Pixel Buds 30 minuten op

1. Terwijl je oordopjes in de oplaadcase zitten, sluit je de oplaadcase aan op een voedingsbron via de meegeleverde USB-A-naar-USB-C®-kabel.
  2. Laat je Pixel Buds 30 minuten opladen voordat je ze opnieuw probeert te koppelen. Ontdek hoe je je Pixel Buds koppelt.

Stap 4: Als de Pixel Buds nog steeds niet worden opgeladen, reset je de Pixel Buds en de oplaadcase

Als de oordopjes de lading niet vasthouden, reset je de Google Pixel Buds.

Pixel Buds (1e generatie)

Met de volgende makkelijke stappen laad je je Google Pixel Buds snel en makkelijk op.

Laad je apparaat veilig op. Lees van tevoren hier of in de handleiding 'Blijf veilig' bij je Google Pixel Buds de veiligheidsinformatie over het opladen van de Google Pixel Buds.

Je Google Pixel Buds opladen

Let op de L- en R-indicatoren van de Pixel Buds en plaats de oordopjes in de overeenkomstige magneetpods van de oplaadcase

Druk ze daarna omlaag zodat de oplaadpinnen stevig op hun plek zitten. Nadat je de oordopjes in de magneetpods hebt geplaatst, zet je het snoer vast door het om de rand van de oplaadcase te wikkelen. Zo kun je de Pixel Buds meenemen terwijl ze worden opgeladen.

Een groen ledlampje geeft aan dat je Pixel Buds worden opgeladen.

De oplaadcase moet zijn gesloten om je Pixel Buds goed op te laden.

De Google Pixel Buds-oplaadcase opladen

Sluit de oplaadcase aan op een voedingsbron met de meegeleverde USB-C™-naar-USB-A-kabel.

Het duurt 1,5 uur om de Pixel Buds-oplaadcase op te laden van 0% tot 100% batterijduur.

Wanneer moet ik mijn Pixel Buds opladen?

De Google Pixel Buds bieden tot 5 uur luistertijd met 1 keer opladen. Als je de Pixel Buds bijna 5 uur hebt gebruikt, plaats je ze in de oplaadcase om ze op te laden. Als de oplaadcase volledig is opgeladen, bevat deze meerdere ladingen voor je Pixel Buds, zodat je tot 24 uur luistertijd hebt.

De Google Pixel Buds herinneren je eraan dat je de oordopjes moet opladen met een toon voor een bijna lege batterij bij 25%, 10%, 5% en vlak voordat ze helemaal leeg zijn.

De prestatiestatistieken voor de batterij van de Google Pixel Buds zijn een schatting, gebaseerd op luistertijd, audiobediening en andere factoren. De daadwerkelijke resultaten kunnen variëren. De case moet voldoende zijn opgeladen. De tests zijn uitgevoerd in september 2017 op een pre-productieversie van de Pixel Buds die waren aangesloten op een pre-productieversie van de Pixel 2-telefoon. De totale luistertijd is een schatting en wordt gemeten met volledig opgeladen Google Pixel Buds en een volledig opgeladen case voor de eerste nieuwe oplaadcyclus van de Google Pixel Buds. De daadwerkelijke resultaten kunnen variëren. De batterijtests van de Google Pixel Buds zijn in september 2017 uitgevoerd op een pre-productieversie van de Pixel Buds die waren verbonden met een pre-productieversie van de Pixel 2-telefoon.

Het batterijniveau van je Pixel Buds checken

Bluetooth-instellingen (hiervoor is een Pixel 2 of Pixel 2 XL vereist)

Koptelefooninstellingen in de Google Assistent

1. Houd de middelste knop op je telefoon ingedrukt om de Google Assistent aan te roepen
  2. Tik op Koptelefooninstellingen
  3. In je apparaatinstellingen wordt ook het batterijniveau van de Pixel Buds getoond

Pixel Buds in de oplaadcase

1. Als je het batterijniveau van je Pixel Buds wilt checken terwijl ze in de oplaadcase zitten, druk je op de case-knop of open je het deksel van de oplaadcase.
    Button located above right Pixel Bud in charging case
  2. Als er een groen ledlampje is, zijn de Pixel Buds klaar voor gebruik. Als er een oranje ledlampje is, is de batterij in de Pixel Buds bijna leeg.
1 continu brandend groen ledlampje De batterij van de Pixel Buds is volledig opgeladen
1 pulserend groen ledlampje De Pixel Buds worden opgeladen
1 pulserend oranje ledlampje De batterij van de Pixel Buds is bijna leeg

Het batterijniveau van je oplaadcase checken

1. Als de oplaadcase leeg is, geven de witte ledlampjes het batterijniveau van de case zelf aan.
  2. Als je Pixel Buds in de oplaadcase zitten, kun je op de case-knop drukken om te schakelen tussen de batterijen van de Pixel Buds en die van de oplaadcase.
3 continu brandende witte ledlampjes De batterij van de case is 75% of hoger
2 continu brandende witte ledlampjes De batterij van de case is tussen de 50 en 75%
1 continu brandend wit ledlampje De batterij van de case is tussen de 25-50%
1 continu brandend oranje ledlampje De batterij van de case is bijna leeg

1De luistertijden zijn schattingen. Ze zijn gemeten tijdens het afspelen van muziek en tijdens gesprekken op pre-productiehardware en -software, met volledig opgeladen Pixel Buds Pro en case, en andere functies uitgezet. De case wordt gebruikt om de Pixel Buds Pro op te laden. De laadtijden zijn een schatting. Het gebruik van andere functies vermindert de batterijduur. De batterijduur is afhankelijk van het apparaat, de actieve functies, het gebruik, de omgeving en andere factoren. De werkelijke batterijduur kan korter zijn.

2Alle luistertijden zijn schattingen. Ze zijn gemeten tijdens het afspelen van muziek en tijdens gesprekken op pre-productiehardware en -software, met volledig opgeladen Pixel Buds en case. De case wordt gebruikt om de Pixel Buds op te laden als de batterijen leeg zijn. De laadtijden zijn een schatting. Het gebruik van andere functies vermindert de batterijduur. De batterijduur is afhankelijk van het apparaat, de actieve functies, het gebruik, de omgeving en veel andere factoren. De werkelijke batterijduur kan korter zijn.

Google, Pixel, Android, en gerelateerde logo's en merken zijn handelsmerken van Google LLC.
Het woordmerk Bluetooth® en het bijbehorende logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc.
USB-C® is een gedeponeerd handelsmerk van het USB Implementers Forum.