Konfigurer Google Pixel Buds

How to connect your Google Pixel Buds Pro to your phone | Google Pixel Buds Pro

Hurtigstartveiledning

Gleder du deg til å begynne å bruke Google Pixel Buds? Denne hurtigstartveiledningen viser deg hvordan du kobler til andre enheter, slik at du kan komme i gang.

Google Pixel Buds Pro og Google Pixel Buds

Trinn 1: Koble til

Google Pixel eller Android 6.0 eller nyere

1. Sørg for at ørepluggene og ladeetuiet er ladet (hvit statuslampe når etuiet er koblet til eller åpent).
  2. Åpne etuiet for trådløs lading av Google Pixel Buds, og ha etuiet ved siden av telefonen.
  3. Sørg for at telefonen er låst opp, og at Bluetooth® og posisjon er på.
  4. Trykk og hold på parringsknappen bak på etuiet for trådløs lading til statuslampen begynner å blinke hvitt.
  5. Trykk på tilkoblingsvarselet for Google Pixel Buds, og følg veiledningen på skjermen.

Andre enheter

1. Sørg for at ørepluggene og ladeetuiet er ladet (hvit statuslampe når etuiet er koblet til eller åpent).
  2. Åpne etuiet for trådløs lading av Google Pixel Buds, og ha etuiet ved siden av telefonen.
  3. Sørg for at telefonen er låst opp, og at Bluetooth er på.
  4. Trykk og hold på parringsknappen bak på etuiet for trådløs lading til statuslampen begynner å blinke hvitt.
  5. Velg Google Pixel Buds fra listen over nye tilgjengelige Bluetooth-enheter.

Trinn 2: Tilpass

1. Sørg for at øretuppen er godt festet til ørepluggen, og at den ikke er lett å dra av.
  2. Sett ørepluggene forsiktig inn. Du ser en venstre-indikator (L) og en høyre-indikator (R) på ørepluggene. Ørepluggen skal settes inn i øret og vris litt til den sitter behagelig uten trykk.
  3. Pixel Buds har middels store øretupper satt på som standard. Prøv en av de medfølgende øretuppstørrelsene om nødvendig. Ører er så unike at venstre øre kan være forskjellig fra høyre øre.
  4. Ved hjelp av «Sjekk av øretuppforseglingen» i Pixel Buds-innstillingene kan du gå gjennom en veiledning og finne ut om du har den beste formen.

Her kan du finne ut mer.

Trinn 3: Bevegelser og kontroller

Med Google Pixel Buds kan du kontrollere medieinnhold, administrere anrop og bruke assistenten – uansett hvor du er – med noen få enkle bevegelser.

• Trykk for å svare på anrop eller spille av medieinnhold og sette det på pause
  • Dobbelttrykk for å hoppe over et spor
  • Trippeltrykk for å gå til forrige spor.
  • Sveip forover for å øke volumet
  • Sveip bakover for å redusere volumet
  • Trykk og hold for å snakke med Google-assistenten (krever konfigurering av assistenten)
    • Bare på Pixel Buds Pro: Med «Trykk og hold»-bevegelsen konfigurert til ANC kan du bytte mellom aktiv støyreduksjon og modus for omgivelseslyd
      Merk: Enkelte funksjoner er bare tilgjengelige med visse kombinasjoner av trykk og hold. Finn ut mer om kontrollene for Google Pixel Buds.

Finn ut mer om bevegelser her.

Google Pixel Buds A-Series

Trinn 1: Koble til

Google Pixel eller Android 6.0 eller nyere

1. Sørg for at ørepluggene og ladeetuiet er ladet (hvit statuslampe når etuiet er koblet til eller åpent).
  2. Åpne ladeetuiet for Google Pixel Buds, og ha etuiet ved siden av telefonen.
  3. Sørg for at telefonen er låst opp, og at Bluetooth® og posisjon er på.
  4. Trykk og hold på tilkoblingsknappen bak på ladeetuiet til statuslampen lbegynner å blinke hvitt.
  5. Trykk på tilkoblingsvarselet for Google Pixel Buds, og følg veiledningen på skjermen.

Andre enheter

1. Sørg for at ørepluggene og ladeetuiet er ladet (hvit statuslampe når etuiet er koblet til eller åpent).
  2. Åpne ladeetuiet for Google Pixel Buds, og ha etuiet ved siden av telefonen.
  3. Sørg for at telefonen er låst opp, og at Bluetooth er på.
  4. Trykk og hold på tilkoblingsknappen bak på ladeetuiet til statuslampen lbegynner å blinke hvitt.
  5. Velg Google Pixel Buds A-Series fra listen over tilgjengelige Bluetooth-enheter.

Trinn 2: Tilpass

1. Sørg for at øretuppen er godt festet til ørepluggen, og at den ikke er lett å dra av.
  2. Sett ørepluggene forsiktig inn. Ørepluggene er merket med en L for venstre og en R for høyre. Stabiliseringsbøylen skal ligge i det ytre øret og vris litt til den sitter komfortabelt uten å presse mot øret.
  3. Pixel Buds har middels store øretupper satt på som standard. Prøv en av de andre øretuppstørrelsene om nødvendig. Ører er så unike at venstre øre kan være forskjellig fra høyre øre.

Finn ut mer her.

Trinn 3: Bevegelser og kontroller

Med Google Pixel Buds kan du kontrollere medieinnhold, administrere anrop og bruke assistenten – uansett hvor du er – med noen få enkle bevegelser.

• Trykk for å svare på anrop eller spille av medieinnhold og sette det på pause
  • Dobbelttrykk for å hoppe over et spor
  • Trippeltrykk for å gå til forrige spor.
  • Bare på Android 6.0 eller nyere: Trykk og hold for å snakke med Google-assistenten (krever at assistenten er konfigurert).

Finn ut mer om bevegelser her.

Konfigurer Google Pixel Buds

Pixel-telefoner og andre telefoner med Android 6.0 eller nyere

Dette trenger du for å komme i gang

For å bruke Google Pixel Buds som hodetelefoner må du ha en Bluetooth®-kompatibel tilknyttet enhet. Du finner minimumskravene til OS og maskinvare på https://g.co/pixelbuds/help. I tillegg er Google-assistenten på Google Pixel Buds bare tilgjengelig med Android og krever at du har en Assistent-kompatibel Android-enhet og datatilkobling. Du finner minimumskravene på https://g.co/pixelbuds/help.

Konfigurer Google Pixel Buds

Trinn 1. Sjekk at Bluetooth er slått på

1. På startskjermen på mobilenheten trykker du på Innstillinger Settings og så Tilkoblede enheter og så Bluetooth Bluetooth.
  2. Sjekk at Bluetooth er slått på Toggle on.

Trinn 2. Koble Google Pixel Buds til mobilenheten med rask parring

Hvis du tidligere har koblet Pixel Buds til en annen telefon eller et annet nettbrett, ser du Pixel Buds oppført under Tilkoblede enheter.

1. Sett ladeetuiet ved siden av telefonen, og la Google Pixel Buds være i etuiet.
  2. Åpne etuiet.
  3. Trykk og hold på parringsknappen på baksiden av ladeetuiet til statuslampen for ørepluggene blinker hvitt. Hvis du ser et blinkende hvitt/oransje lys i stedet, kan du prøve å lukke lokket på ladeetuiet og åpne det igjen. Trykk og hold på parringsknappen igjen.
  4. Det vises et forgrunnsvarsel på telefonen som veileder deg gjennom resten av konfigureringen.

Ser du fortsatt ikke noe konfigureringsvarsel?

Trinn 1. Lad opp batteriet, og slå på Bluetooth.

1. Gå gjennom «Konfigurer Pixel Buds» ovenfor.

2. Forsikre deg om at Pixel Buds-batteriet er ladet og at Bluetooth er aktivert på telefonen.

Lad trygt. Før du lader, må du lese og følge sikkerhetsinformasjonen om lading av Google Pixel Buds, som du finner på https://g.co/pixelbuds/SafetyInfo eller i «Vær trygg»-veiledningen som følger med Google Pixel Buds.

Trinn 2. Slå på posisjon

1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Trykk på Posisjon.
  3. Hvis du ikke ser «Posisjon», følger du fremgangsmåten for eldre Android-versjoner.
  4. Slå på «Bruk posisjon» øverst.

Trinn 3. Koble til Google Pixel Buds manuelt

1. Trykk og hold på parringsknappen på baksiden av det åpne ladeetuiet til statuslampen for ørepluggene blinker hvitt.
  2. I menyen med Bluetooth-innstillinger på telefonen trykker du på Koble til en ny enhet.
  3. Trykk på navnet på Pixel Buds-hodetelefonene for å koble dem til telefonen.
  4. På enkelte Android-enheter kan du se etter et forgrunnsvindu på telefonen med veiledning for resten av konfigureringen.
Andre enheter – manuell tilkobling via Bluetooth

Dette trenger du for å komme i gang

• Google Pixel Buds
  • En enhet som støtter Bluetooth 4.0 eller nyere
  • Pixel Buds-følgeappen for Pixel Buds Pro er bare tilgjengelig på Chromebook (Chrome OS v117.0.5931.0 eller nyere) på mypixelbuds.google.com.

Merk: For å få full tilgang til funksjonene må du ha en Google-konto, internettilkobling og en Assistent-kompatibel tilknyttet telefon med Android 6.0 eller nyere. På g.co/pixelbuds/help finner du informasjon om minimumskravene til OS og maskinvare samt hvilke språk Google-assistenten er tilgjengelig på.

For å bruke Google Pixel Buds som hodetelefoner må du ha en Bluetooth®-kompatibel tilknyttet enhet. Du finner minimumskravene til OS og maskinvare på https://g.co/pixelbuds/help. I tillegg er Google-assistenten på Google Pixel Buds bare tilgjengelig med Android og krever at du har en Assistent-kompatibel Android-enhet og datatilkobling. Du finner minimumskravene på https://g.co/pixelbuds/help.

Konfigurer Google Pixel Buds

1. Sjekk at Bluetooth Bluetooth er aktivert på enheten din.
  2. Sett ladeetuiet ved siden av telefonen, og la Google Pixel Buds være i etuiet.
  3. Åpne etuiet.
  4. Trykk og hold på parringsknappen på baksiden av ladeetuiet til statuslampen for ørepluggene blinker hvitt.
  5. I Bluetooth-menyen på vertsenheten trykker du på Google Pixel Buds-hodetelefonene for å koble dem til enheten.
  6. På Chromebook: Klikk på Velg Pixel Buds og så velg Pixel Buds og så klikk på Koble til.

Koble Google Pixel Buds til enheten på nytt

Hvis Google Pixel Buds er i ladeetuiet, trenger du bare å åpne etuiet og ta ut ørepluggene for å starte prosessen for å koble dem til på nytt. Hvis ørepluggene sist var koblet til en annen enhet, må du velge Google Pixel Buds i Bluetooth-menyen på vertsenheten for å starte tilkoblingen på nytt.

Koble Google Pixel Buds til flere enheter

Hvis du vil koble Google Pixel Buds til enda en enhet, legger du dem i ladeetuiet mens lokket er åpent. Når statuslampen for etuiet begynner å lyse, holder du på parringsknappen til lyset begynner å blinke, for å sette dem i tilkoblingsmodus. Når Pixel Buds er i tilkoblingsmodus, kan de kobles til den nye enheten. Google Pixel Buds kan ha tilkoblinger til opptil 8 enheter. Hvis du kobler til flere, blir den eldste glemt.

Bytt tilkobling mellom enheter

Hvis du vil bytte tilkobling mellom enheter som allerede har vært koblet til Pixel Buds, kan du velge «Pixel Buds» i Bluetooth-menyen på den aktuelle enheten. Da skal Pixel Buds koble seg fra den gamle enheten og koble seg til den nye.

Pixel Buds Pro: Når du slår på multipunktbasert tilkobling eller lydvelger på Pixel Buds Pro, kan de automatisk bytte mellom de to siste tilkoblede kildeenhetene. Du finner mer informasjon i artikkelen om bruk av multipunktbasert tilkobling på Google Pixel Buds Pro.

Når ørepluggene tas ut av ladeetuiet, prøver Pixel Buds A-Series og Pro å koble seg til den nest sist tilkoblede enheten hvis den sist tilkoblede enheten ikke er tilgjengelig.

Pixel Buds (1. generasjon)

I esken til Pixel Buds (1. generasjon) finner du følgende:

• Google Pixel Buds (1. generasjon)
  • Ladeetui for Pixel Buds (1. generasjon)
  • USB-C-til-USB-A-kabel
  • Hurtigstartveiledning
  • Garantiinformasjon
  • Veiledning om sikkerhet og forskrifter
Pixel Buds (1. generasjon) ligger i ladeetuiet.

Dette trenger du for å komme i gang

For å bruke Google Pixel Buds som hodetelefoner må du ha en Bluetooth-kompatibel tilknyttet enhet. Du finner minimumskravene til OS og maskinvare på https://g.co/pixelbuds/help. I tillegg er Google-assistenten på Google Pixel Buds bare tilgjengelig med Android og krever at du har en Assistent-kompatibel Android-enhet og datatilkobling. Du finner minimumskravene på https://g.co/pixelbuds/help.

Konfigurer Google Pixel Buds

Trinn 1. Ta Pixel Buds ut av pakken

Hvis det er en beskyttende film mellom ørepluggene og etuiet, må du fjerne den før du lader.

Trinn 2. Lad Pixel Buds

Før du konfigurerer Google Pixel Buds, må du lade dem i etuiet med lokket lukket i 10 minutter.

Hvis du ser et blinkende oransje LED-lys , er batterinivået lavt, og enheten er ikke klar for tilkobling. Vent noen minutter til du ser ett hvitt LED-lys som blinker.

Merk: Lad trygt. Før du lader, må du lese og følge sikkerhetsinformasjonen om lading av Google Pixel Buds, som du finner på https://g.co/pixelbuds/SafetyInfo eller i «Vær trygg»-veiledningen som følger med Google Pixel Buds.

Trinn 3. Slå på Bluetooth

1. På startskjermen på mobilenheten trykker du på Innstillinger og så Tilkoblede enheter og så Bluetooth .
  2. Slå på Bluetooth .

Trinn 4. Koble sammen Google Pixel Buds med mobilenheten din

1. Åpne ladeetuiet ved siden av telefonen, og la Google Pixel Buds være i etuiet.
  2. Hvis Pixel Buds er ute av etuiet, kan du sette dem inn igjen. Pass på at du overholder L- og R-merket for å legge henholdsvis venstre og høyre Pixel Buds i ladesporene. Når de er koblet til, bør du dytte litt ned på dem for å forsikre deg om at ladestiftene har god kontakt. Et grønt LED-lys vises for å indikere at Pixel Buds lades.
  3. Hvis du ser ett hvitt LED-lys som blinker , er enheten klar for tilkobling.
  4. Se etter et forgrunnsvindu på telefonen med veiledning for resten av konfigureringen.

Du kan også utløse varselet i forgrunnsvinduet ved å åpne assistenten.