Personvern, vilkår og retningslinjer

Personvern

Googles vilkår

Googles vilkår for bruk gjelder for tjenestene som er oppført nedenfor, samt for Google Wallet-appen generelt og alle funksjoner i Wallet som ikke er relatert til betaling. På denne siden finner du også tilleggsvilkår og retningslinjer som gjelder for disse tjenestene. Vilkårene for bruk, tilleggsvilkårene og retningslinjene definerer forholdet oss imellom og gjensidige forventninger når du bruker disse tjenestene.

Vilkår for Google Pay i USA

Vilkår for Google Pay i Singapore

Vilkår for Google Pay i India

Andre vilkår for Google Pay

Personer i USA, India og Singapore finner Google Pay-vilkårene som gjelder for landet sitt eller regionen sin, som angitt ovenfor. Personer i andre land finner Google Pay-vilkårene som gjelder for landet sitt eller regionen sin, i delen «Vilkår for Google Payments» nedenfor.

Resten av verden

Vilkår for Google Payments

Vilkårene for Google Payments nedenfor gjelder for Google Payments-tjenestene og betalingsfunksjonene i Google Wallet (f.eks. kontaktløs betaling). Googles vilkår for bruk gjelder for Google Wallet-appen generelt og alle funksjoner i Wallet som ikke er relatert til betaling.

Retningslinjer for brukere av Google Pay og Google Wallet

Retningslinjer for Google Pay for brukere

Brukerregler for Google Wallet

Retningslinjer for Google Pay for bedrifter

Retningslinjer om cybersikkerhet for Google Pay i Brasil